Het unieke Tuxis cluster concept: Uw eigen virtualisatie-, hosting- of storagecluster waardoor u altijd beschikt over redundante storage, voldoende capaciteit, snelheid en flexibiliteit. Volledig onderhouden en geschikt voor uw private of hybride cloud. Dankzij het concept is de prijs lager dan van traditionele clusters. Laag instappen of gelijk op enterprise niveau? Ons cluster kan het.


Met dit cluster beschikt u over een platform waarop u uw infrastructuur kunt draaien. Dankzij het gebruik van slimme software is geregeld dat uw bedrijfsvoering gewoon doorgaat wanneer hardware uitvalt. Uw infrastructuur mag een gemengde omgeving zijn van Windows, Linux, virtuele servers, containers en dergelijke.

Binnen het concept is een cluster altijd redundant uitgevoerd. De storage binnen het concept is hyperconverged en redundant. U hoeft dus geen SAN aan te schaffen of storage te huren. Onderhoud, beheer en colocatie is allemaal inbegrepen. U hoeft het alleen maar te gebruiken, wij zorgen dat het beschikbaar is. Door onze aanpak vallen de aanschafkosten tussen de 30% en 50% lager uit en de maandelijkse kosten halveren minstens ten opzichte van traditionele clusters.

Wilt u precies weten hoe wij de clusters betaalbaar hebben gemaakt? Neem dan even contact met ons op of lees dit artikel.  Die zijn erg vriendelijk. Uw VM's kosten daardoor minder dan ongeacht welke leverancier dan ook. U hebt daarentegen alle vrijheid en het is 100% uw eigendom. Alle privacy-, rechten- en eigendom- uitdagingen zijn in een klap van tafel.

Functionaliteiten

Download white paper

Voor de administrator

Private Cloud ManagementOp het virtualisatiecluster kunt u virtuele machines (VM) en Linux containers aanmaken en zelf bepalen hoeveel geheugen, CPU en storage er ingesteld wordt. Iedere VM en container kunt u benaderen met een console (wel zo handig voor de eerste installatie). Het cluster is volledige HA. Dus uitval van een node is niet van invloed op de storage en eventuele VM's die draaide op de defecte node worden opgestart op de overige nodes. Ook kunt u virtuele servers live migreren. Het cluster kan zelfs verdeeld worden over meerdere datacenters.

Liever een Galera- of storagecluster? Geen probleem voor ons.

Met deze cluster configurator geeft u aan hoeveel storage, CPU en geheugen u nodig hebt. Hoe hoeft geen jaren vooruit te denken. Dankzij het concept zijn deze waarden flexibel dus vul vooral in wat u op dit moment nodig hebt.

Informatie aanvraag

U kunt hieronder eenvoudig meer informatie aanvragen. Daarbij vragen we een aantal waarden m.b.t. capaciteit.
Kunt u nog geen indicatie afgeven qua capaciteit? Gebruik dan dit formulier.

Benodigde storage

We kunnen de storage uitbreiden tot vele Petabytes. Soms is 100% SSD storage goed haalbaar. Dankzij SSD caching kunnen wij ook voordeligere disken inzetten met behoud van snelheid. U krijgt advies zodat een goede balans tussen capaciteit en snelheid verkregen wordt.
Invalid Input

Benodigde rekenkracht

Kies het aantal cores dat u bij aanvang in totaal nodig hebt.
Kiest u bijvoorbeeld voor 24 cores, dan kunt u dus 24 virtuele servers aanmaken met 1 dedicated core. In de praktijk zult u rekenkracht delen (het grote voordeel van virtualisatie) en veel meer dan 24 servers kunnen draaien.
Invalid Input

Benodigd geheugen

Met 200 Gbyte geheugen kunt u 200 virtuele apparaten aanmaken met 1 Gbyte geheugen ieder. Ook nu geld echter dat niet iedere server altijd zijn volledige geheugen gebruikt. In de praktijk kunt u dus veel meer aanmaken.
U hoeft nu alleen te kiezen wat u nodig hebt bij aanvang met een beetje speling. Geheugen kan eenvoudig uitgebreid worden.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
U hebt nog niet alle velden ingevuld
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in
Dit lijkt geen geldig e-mailadres
Vul aub een geldig telefoonnummer in
LiveZilla Live Chat Software