Het unieke Tuxis Corporate Cloud (TCC): Uw eigen fully managed virtueel private datacenter waarop u uw infrastructuur bouwt. Uiteraard geschikt voor uw private of hybride cloud. U betaalt een vast maandelijks tarief per node ongeacht de capaciteit in die node. Laag instappen of gelijk op enterprise niveau? Met het TCC is het mogelijk.

Eigenschappen

Whitepaper (pdf)

 • Op uw eigen locatie (TCC-edge) of op onze triple datacenter infrastructuur (TCC)
 • Alles beheren met uw browser in een Proxmox omgeving
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Standaard met 24x7 SLA
 • Juridische scheiding van data en leverancier
 • Alle privacy-, rechten- en eigendom uitdagingen zijn in een klap van tafel
 • Uw data staat in Nederland
 • Betrouwbaar netwerk is standaard
 • CPU capaciteit leverbaar tot duizenden cores
 • Werkgeheugen leverbaar tot vele terabytes
 • Storage capaciteit live schaalbaar van tot een oneindig aantal petabytes
 • Geschikt voor Windows, Linux, containers en vele virtual appliances
We zijn bij Tuxis terechtgekomen omdat we graag een modern webplatform wilden hebben waarbij beschikbaarheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke trefwoorden zijn. De Tuxis Corporate Cloud biedt naar onze mening een prima oplossing voor deze vraag.

- Dick ten Bolscher, hoofd development en ICT bij EMG

Dankzij de inzet van slimme software (software defined everything principe) gaat uw bedrijfsvoering gewoon door wanneer hardware uitvalt. Software bepaalt hoe de beschikbare capaciteit verdeeld wordt en wat er moet gebeuren zodra hardware defect raakt. De markt zou het 'hyperconverged' noemen, al dekt het in dit geval de lading niet geheel.

Tuxis Corporate Cloud: Hoe werkt het?

U krijgt een eigen dedicated omgeving die u op een locatie naar wenst kunt plaatsen (TCC-edge). Liever realtime in drie datacenters? Dat is mogelijk op de infrastructuur van Tuxis. Dan is zelfs uitval van een datacenter niet van invloed. Het TCC bouwen we op met nodes. In ieder datacenter beginnen we minimaal met 1 node en het kan doorgroeien tot 32 nodes zonder downtime bij uitbreiding.

Functionaliteiten

Kosten

Per node betaalt u een vast bedrag per maand. Dat is inclusief het gebruik van het netwerk, een 24x7 SLA, updates, onderhoud en reparatie. De enige variabele is dataverkeer. U ontvangt één duidelijke factuur voor de nodes zonder verborgen of onverwachte kosten.

Voor de administrator

Hypervisor clusterHypervisor nodeHypervisor vpsKlik voor een vergroting

U krijgt toegang tot het controlepaneel waarop u zelf virtuele machines aanmaakt. U bepaalt zelf hoeveel geheugen, CPU, storage en welke netwerkconfiguratie een virtuele machine krijgt. De console is benaderbaar vanaf iedere computer met een browser. De capaciteit wordt overzichtelijk getoond. Uitval van een node heeft geen invloed op de storage en virtuele machines met HA (High Availability) blijven online wanneer een node defect raakt. Ook kunt u virtuele servers live migreren tussen uw nodes en de datacenters, bijvoorbeeld bij onderhoud aan een node.

Richt u op het runnen van uw applicaties en niet op het babysitten van hardware. Belangrijk is dat u het alleen maar gebruikt terwijl wij zorgen dat uw Cloud beschikbaar is.

Wanneer is het interessant voor u?

U moet zeker even contact opnemen wanneer u:

 • Op het punt staat een SAN- of storage-oplossing aan te schaffen;
 • U virtualisatie op een gemanaged omgeving wil hebben;
 • U edge computing nodig hebt;
 • Clouddiensten levert aan derden zoals hosting, virtualisatie, werkplekken in het datacenter, databases etc.;
 • Uw diensten wil spreiden over één of meerdere datacenters;
 • Clouddiensten huurt zoals virtuele servers, containers, hosting, mailservers en/of remote desktop;
 • Nog niet weet hoeveel capaciteit u in de toekomst nodig heeft


Prijzen

Met de onderstaande configurator geeft u bij benadering aan hoeveel storage, CPU en geheugen u nodig hebt. U hoeft geen maanden vooruit te denken. Dankzij het concept zijn deze waarden flexibel dus vul vooral in wat u op dit moment nodig hebt
Kunt u nog geen indicatie afgeven qua capaciteit? Liever eerst meer informatie ontvangen? Gebruik dan dit formulier.

Benodigde storage

We kunnen de storage uitbreiden tot vele Petabytes. Soms is 100% SSD storage goed haalbaar. Dankzij SSD caching kunnen wij ook voordeligere disken inzetten met behoud van snelheid. U krijgt advies zodat een goede balans tussen capaciteit en snelheid verkregen wordt.
Invalid Input

Benodigde rekenkracht

Kies het aantal cores dat u bij aanvang in totaal nodig hebt.
Kiest u bijvoorbeeld voor 24 cores, dan kunt u dus 24 virtuele servers aanmaken met 1 dedicated core. In de praktijk zult u rekenkracht delen (het grote voordeel van virtualisatie) en veel meer dan 24 servers kunnen draaien.
Invalid Input

Benodigd geheugen

Met 200 Gbyte geheugen kunt u 200 virtuele apparaten aanmaken met 1 Gbyte geheugen ieder. Ook nu geld echter dat niet iedere server altijd zijn volledige geheugen gebruikt. In de praktijk kunt u dus veel meer aanmaken.
U hoeft nu alleen te kiezen wat u nodig hebt bij aanvang met een beetje speling. Geheugen kan eenvoudig uitgebreid worden.
Invalid Input
Invalid Input
U hebt nog niet alle velden ingevuld
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw voornaam in
Dit lijkt geen geldig e-mailadres
Vul aub een geldig telefoonnummer in