Een VPS van Tuxis

Een virtual private server van Tuxis geeft u een flexibele cloudinfrastructuur, die met u meegroeit.

U kunt gemakkelijk zelf op- en afschalen wat betreft het aantal CPU-cores, geheugen en SSD-opslag.  Met een virtual private server van Tuxis verzekert u zichzelf van een betrouwbare cloudinfrastructuur waar u zelf geen omkijken meer naar heeft. U krijgt toegang tot een eigen portal waarop u de belasting op disk- netwerk- en CPU kunt monitoren, de VPS-en bedient én consoletoegang verkrijgt.
 
Private networks
VPS-en kunnen onderling gekoppeld worden met een private network. Volledig door u te configureren in de portal.

VPS-Virtual Private Server- Virtuele Machine-fysieke server


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening

Korte
contracten

Voordelen Virtual Private Server

Door ruim voldoende capaciteit en ruim gedefinieerde waardes voor het aantal lees- en schrijfacties van alle VPS-en zijn foutjes van andere klanten niet van invloed op de performance van úw VPS. Het gevolg is een constante prestatie van de VPS-en.  

Betrouwbare cloud hosting

Betrouwbaar

Doordat data realtime wordt weggeschreven in drie datacenters blijft uw data beschikbaar wanneer een heel datacenter uitvalt.

Vaste maandelijkse kosten

Direct beschikbaar

Bestel en u kunt direct beginnen met het inrichten van uw IT-infrastructuur.

Storage is live schaalbaar

Schaalbaar

U kunt uw VPS-en makkelijk uitbreiden, aanpassen, voorzien van daDup bulk storage én probleemloos opschalen naar een van onze andere oplossingen.

Privacy uitdagingen in 1 keer van tafel

Data blijft in Nederland

Uw data wordt weggeschreven in Nederlandse datacenters met Nederlandse eigenaren.

SLA van Tuxis

Volledig onderhouden

Kies een SLA en Tuxis verzorgt het onderhoud aan uw VPS. Naast monitoren van uw VPS kunt u ervoor kiezen dat Tuxis úw applicatie monitoren.

SLA van Tuxis

Back-ups inbegrepen

Dagelijks wordt er een volledige back-up gemaakt die versleuteld 60KM verderop wordt bewaard.

VPS configurator. VPS op maat bouwen.

Maak uw VPS aan

Uitbreidingen

Onderhoud, back-ups en performance

Extra Back-up

Met de standaard back-up wordt er 1x per dag een back-up gemaakt. Die wordt 2 dagen bewaard. De wekelijkse wordt 2 weken bewaard en de maandelijkse 1 maand.

Met Extra Back-up wordt er 4x per dag een back-up gemaakt van uw VPS. 1 dagelijkse back-up wordt 7 dagen bewaard. 1 wekelijkse back-up wordt 4 weken bewaard. 1 maandelijkse back-up wordt 6 maanden bewaard!

Op deze manier is de kans op dataverlies wel heel klein geworden. Bovendien staat de back-up 60KM verderop.

SLA

Maak van uw VPS een fully managed VPS met onze SLA.

Wij bewaken de belasting van uw Virtual Private Server zodat er altijd voldoende capaciteit is voor optimale prestaties van uw applicaties. Uw server houden wij bovendien up-to-date door het installeren van updates. Een half uur arbeid is inbegrepen.

Met de LEVEL 2 SLA wordt zelfs de beschikbaarheid van uw applicatie gemonitord.

Lees meer..

9

Ultimate IOPS

Voor de applicatie die zeer diskintensief is kan uw VPS geüpgraded worden met Ultimate IOPS. 

Met 10.000 IOPS krijgt zelfs de meest veeleisende applicatie genoeg capaciteit.

Uw applicaties waren nog nooit zo snel.

 

Zij gingen u voor

Penstore

Erik Naarsing

Eudata Communications

Het bevalt me -heel- goed! Perfecte performance, stabiel… ik heb helemaal niets te klagen.

Let Things Talk

Jan Willem Casteleijn

Eindverantwoordelijk voor technologie

In een gesprek met Tuxis werd duidelijk dat zij niet alleen aan alle eisen konden voldoen tegen een aantrekkelijke prijs, maar ook konden meedenken over de best mogelijke inrichting van ons platform. Bij een storing werken zij niet een standaard protocol af, maar gaan doelgericht te werk, wat veel tijd bespaart. Dat gaf vertrouwen.

Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT richt zich op klanten in de zorg. Zij is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging.

Totaalnet Internet Works B.V.

Rick van den Hof

Manager Engineering

Top, ziet er super uit die interface. Dat zouden meer leveranciers moeten doen.

CTRL+ICT

Thöeni Taillaert

Directeur

Het Tuxis Cluster Concept (TCC) voldeed aan alle eisen en de beslissing was snel genomen

ZebraHost LLC.

Clive Swanepoel

CEO

We hebben cloud server in diverse datacenters over de hele wereld en meer dan 20 jaar ervaring met datacenters. Wij zijn blij dat we Tuxis gekozen hebben voor onze cloud in Ede en als consultants voor onze cloud in de USA. Installatie, support en communicatie is altijd subliem.

Erdee Media Groep (EMG)

Dick ten Bolscher

hoofd development en ICT bij EMG

We zijn bij Tuxis terechtgekomen omdat we graag een modern webplatform wilden hebben waarbij beschikbaarheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke trefwoorden zijn. Het Tuxis Cloud Concept biedt naar onze mening een prima oplossing voor deze vraag.

Irwo Solutions

Irwo Kandziora

Eigenaar Irwo Solutions

Sinds een aantal jaren beveel ik al mijn klanten voor managed hosting Tuxis aan. Ze reageren adequaat en snel en leveren uitstekende uptime.

VDP Automation

Tim Roosenboom

Directeur

Met daDup hebben we een back-up storage voor Veeam van honderden TB’s in een Nederlands datacenter, waarbij de data door ons wordt versleuteld en vervolgens versleuteld verstuurd naar Tuxis. De wetenschap dat we dit goed geregeld hebben, geeft onze klanten een veilig gevoel. En ik slaap ook een stuk beter.

CoDesk

Sven van der Waal Van Dijk

Directeur en medeoprichter

"Toen alles aan vernieuwing toe was gingen we op zoek naar andere oplossingen. Daarin hebben we bekende spelers als Vmware, Nutanix, Hyper-V, Dell en Lenovo bekeken, omdat die qua functionaliteit zeker aan onze eisen konden voldoen. De TCC van Tuxis echter, was dé oplossing. Dezelfde functionaliteit, zo bleek na uitvoerig testen, maar dan volledig beheerd en met lagere kosten door slimme software defined oplossingen in de TCC."

Vraag meer informatie aan

Heeft u een vraag over ons product? Of wilt u meer informatie ontvangen over een VPS van Tuxis voor uw organisatie? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0318-200208 of te mailen naar: info@tuxis.nl.

3 vacatures