Uw apparatuur in het datacenter (colocatie)

Het datacenter is de beste plaats voor uw apparatuur en data. Daarom biedt Tuxis ruimte bij de beste, meest betrouwbare en veilige datacenters in Ede (Gelderland). Dankzij onze eigen ring tussen drie locaties kunnen we colocatie aanbieden in die locaties en verkeer tussen die locaties eenvoudig afhandelen.

Monitoring, backup, remote powercontroll en inzicht in verbruik zijn altijd inbegrepen. Wij zijn ook beschikbaar om u te helpen wanneer u problemen hebt met uw apparatuur.

U geeft aan welke van de drie locaties u wilt gebruiken en betaalt voor de hoogte (het aantal U/HE's), werkelijk verbruikte stroom en het dataverkeer. En als u dat wenst onderhouden wij uw server en apparatuur.

U ben vrij om al onze diensten te combineren met uw colocatie dienst. Denk aan loadbalancing, VPS-en, CDN, firewall, domeinnaamregistraties, mailserver en dergelijke.

Colocatie tarieven

Vul de wizard in. Dan weet u gelijk wat u kwijt bent aan ruimte, stroom, dataverkeer en onderhoud voor het plaatsen van uw servers in ons datacenter. Dit kunt u laten mailen, een offerte aanvragen of direct bestellen.

Altijd inclusief

  • 1 Gbit/s switchpoort
  • Remote power switch
  • Monitoring via Pushover, e-mail en SMS
  • Statistieken voor netwerk- en stroomverbruik
  • Zelf te beheren reverse DNS
  • 10 Gbyte online back-up

Stroom

Onze racks zijn voorzien van een dubbele stroomfeed die ieder een eigen UPS hebben. Met de remote powerswitch kunt u uw apparatuur zelf uit- en inschakelen. U krijgt inzicht in het stroomverbruik met uitgebreide grafieken. Dieselaggregaten kunnen het datacenter 48 uur van stroom voorzien. Stroom kost bij ons € 0,13 /KWh en wordt achteraf berekend.

Koeling

In het datacenter wordt gewerkt met koude paden. De temperatuur in de koude paden is 25 ℃ (+/- 2 ℃). De koeling wordt verzorgt door een N+1 koelinstallatie. Een goede koeling verlengt de levensduur van uw apparatuur.

Dataverkeer - IP transit

Dataverkeer is af te nemen in Gbytes, Mbit/s flat rate en Mbits/s 95 percentile. In dat laatste geval negeren wij 5% van de pieken. Het totale verkeer dat u als klant gebruikt wordt bij elkaar opgeteld. U hoeft niet steeds per dienst een commitment aan te gaan. U krijgt daardoor sneller een hogere staffelkorting.

Besturingssystemen

U kunt gebruik maken van onze ervaring en expertise op Linux (Debian, Ubuntu e.d.), FreeBSD en Windows. Voor onze oplossingen op het gebied van clustering en virtualisatie gebruiken wij Linux en FreeBSD. Wij zijn echter ook Microsoft SPLA leverancier en kunnen het hele assortiment licenties leveren zoals Windows, SQL-server, Office, Terminalserver, Sharepoint, Exchange etc.

Service Level Agreement

Wij helpen u altijd. Ook wanneer u geen contract heeft. Neemt u een onderhoudscontract af, dan helpen wij u gratis een half uur per maand, monitoren wij uw server en services en beginnen met herstel bij problemen terwijl u slaapt. Dit doen wij zelfs voor servers die binnen uw eigen omgeving draaien.

Eigen switches of andere apparatuur

Het hoeft niet persé een server te zijn. Switch, routers, firewalls en dergelijke mag u uiteraard ook plaatsen zodat u een volledige oplossing kunt bouwen. U betaalt in dat geval ook gewoon de benodigde hoogte (HE/U) en stroom.

 

Switchpoorten

Bij ieder apparaat dat u ophangt krijgt u één switchpoort. U kunt extra poorten krijgen. Ook 10 Gbit poorten zijn beschikbaar. U hoeft dus geen switch te plaatsen en u kunt meerdere locaties koppelen middels een VLAN.

Andere wensen of eisen?

Wellicht wilt u iets plaatsen in het datacenter wat wij niet genoemd hebben. Iets met meer aansluitingen, meer bandbreedte, meer hoogtes? Dat kan natuurlijk. Wij denken graag mee.