Tuxis: Uw partner voor Proxmox

Als officiële Proxmox Hosting partner kunt u erop rekenen dat wij u helpen bij alle Proxmox oplossingen.

 

  • Fully managed Proxmox oplossingen
  • Support contracten
  • Proxmox licenties
  • Colocatie van Proxmox servers
  • Advies en consultancy
Tuxis Proxmox hosting partner


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening


Korte contracten

Beheer

Proxmox IaaS

Een fully managed IaaS oplossing of liever een SLA op een door u opgezette Proxmox oplossing? Er is altijd een passend beheerniveau te vinden.

Ondersteuning

Proxmox support

Bij IaaS (TCC) zorgen wij natuurlijk dat alles werkt en ondersteunen wij u bij het gebruik. Problemen met uw eigen omgeving? Neem gerust contact op.

Licenties

Proxmox licenses

U wordt geholpen bij het kiezen van de juiste licentie. Facturatie gebeurt achteraf en we vernieuwen licenties automatisch.

↓ Oplossingen en producten ↓

Fully managed Proxmox/Ceph Cluster

De TCC (Tuxis Corporate Cloud) is een compleet virtueel datacenter in uw private cloud. In een TCC wordt uw data realtime weggeschreven in drie datacenters in Nederland. Wanneer u liever zelf kiest waar uw TCC staat kiest u de TCC-Edge oplossing.

Tuxis Corporate Cloud
Tuxis Dedicated Proxmox Server

Fully managed Dedicated Proxmox Server

De Dedicated Proxmox Server (DPS) is een compleet platform voor de virtualisatie van ondernemingen. Met het ingebouwde webportal beheert u op één plek eenvoudig VM’s, containers, software-gedefinieerde opslag, netwerken, clustering met hoge beschikbaarheid en verschillende tools.

Leverbaar met diverse capaciteiten is dit de ideale omgeving die de vrijheid biedt van een virtueel datacenter zonder de zorgen.

 

Proxmox support

Ondersteuning en SLA

Bij fully managed producten zoals de TCC, Proxmox Backup Server en Dedicated Proxmox server hebt u de onderstaande contracten niet nodig. Host u uw eigen Proxmox product, dan is ondersteuning en service die aansluit bij uw behoefte wenselijk en kan een van de onderstaande contracten een oplossing bieden.

Drie supportcontracten voor uw self-hosted en on-prem Proxmox en Ceph oplossingen. Zo krijgt u altijd passende ondersteuning bij uw Proxmox Backup Servers, Mail Gateways en clusters.

Voor alle contracten geldt:

Er moet minimaal een community licentie afgenomen worden bij Tuxis. Is een probleem het gevolg van een bug in de software, dan zullen wij een bugreport verzorgen. Met een basic licentie of hoger hebben we ook de mogelijkheid om extra ondersteuning aan te vragen bij Proxmox voor nog meer zekerheid. De contractuur is 1 jaar en daarna maandelijks opzegbaar.

De tijzone voor kantoortijden (8×5 SLA) is Amsterdam NL (CET en CEST)

Onbeperkt tickets: Het maakt ons niet uit hoeveel vragen u stelt. We tellen immers de tijd nodig voor het beantwoorden van de vragen

De totale tijd nodig voor een support case wordt naar boven afgerond per 15 minuten.
Het uurtarief is € 92,50. Werkzaamheden buiten kantoortijden tellen 1,5x

Insights for Proxmox

Het antwoord op de vragen: Hoeveel vm’s draaien er eigenlijk? Hoeveel geheugen, storage en CPU heb ik in totaal aan VPS-en toegekend? Wat is het rendement van de omgeving? Welke VM/node gebruikt veel CPU, Geheugen of IOPS? Hoeveel storage heb ik nog vrij? Hoeveel gebruikten we voorheen aan CPU/geheugen/storage. Zijn mijn VPS-en goed geconfigureerd?

Inzicht dus. U moet het zien.

Insights for Proxmox statistics

We demonstreren graag het gewenste Proxmox product aan u. Daarbij krijgt u de gelegenheid om alle vragen te stellen. We hebben zelfs een democluster ter beschikking voor u om zelf mee te testen.

Proxmox Backup Server

Verkrijgbaar als kant-en-klare SaaS dienst of koop een licentie voor installatie op uw eigen server. Optioneel kunt u die server in een van onze 4 datacenters plaatsen.

Met Proxmox Backup Server kunt u direct vanuit uw Proxmox omgeving meerdere volledige back-ups per dag maken van uw virtuele servers en eenvoudig de retentie bepalen.

Proxmox Backup Server licentie
Proxmox Mailgateway licenties

Proxmox Mailgateway

Dé e-mailbeveiligingsoplossing die uw mailserver beschermt tegen alle e-mailbedreigingen vanaf het moment dat ze zich voordoen. De complete mailproxy kan eenvoudig binnen enkele minuten worden geïmplementeerd tussen de firewall en uw interne mailserver. U kunt een licentie afnemen of het als SaaS dienst bij Tuxis laten draaien.

U kunt nog even doorscrollen maar we demonstreren net zo lief het gewenste Proxmox product aan u. Daarbij krijgt u de gelegenheid om alle vragen te stellen. We hebben zelfs een democluster ter beschikking voor u om zelf mee te testen.

Proxmox VE licenties

Proxmox VE is een compleet open-source oplossing voor bedrijfsvirtualisatie die wij ook inzetten voor onze virtuele datacenters. Met de ingebouwde webinterface kunt u eenvoudig VM’s en containers, softwaregedefinieerde opslag en netwerken, clustering met hoge beschikbaarheid en meerdere kant-en-klare tools op één oplossing beheren. De installatie, configuratie, hosting en beheer kunt u door ons laten doen maar u hebt ook alle vrijheid om zelf een Proxmox omgeving te bouwen. In dat geval hebt u een licentie nodig.

Proxmox VE licenses