Over Tuxis Internet Engineering

Bij Tuxis hebben we maar één doel: een hoogstaande infrastructuur ontwikkelen die aansluit op de behoeften van vandaag en de uitdagingen van morgen. Zo besteden we extra veel aandacht aan onderwerpen als privacy, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. We bieden virtuele infrastructuren in verschillende maten, zonder ooit te korten op functionaliteit, betrouwbaarheid en privacy.
cloud


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening


Korte contracten

Ronald Otto

Algemeen directeur

Mijn passie is ambitieuze bedrijven helpen met het opzetten van een toekomstbestendige infrastructuur en kennis delen met de volgende generatie. Tijdens een gesprek komt dan ook altijd de toekomst van uw bedrijf ter sprake.

Mijn visie: Een platform dat 100% beschikbaarheid haalt, naadloos zonder onderbreking kan schalen en u een veel hoger rendement oplevert dan de mainstream oplossingen.

Daar begon de uitdaging. Zowel Mark Schouten als ik zijn beide met cloudinfrastructuur in de weer vanaf het moment dat het bestaat. In korte tijd hadden we een product en een team van mensen waarmee we dat rendement direct konden leveren. Daar wordt ik dus blij van en het geeft mij de middelen om onze klanten goed te helpen.

Qua kennisdelen heb ik samen met een vriend de CoderDojo in Ede opgericht. Daar kunnen kinderen van 7 tot 17 jaar leren programmeren. Daarnaast geef ik gastlessen bij het voortgezet onderwijs. Daarbij merk je dat de invloed van leverancier specifieke oplossingen erg aanwezig is. Leerlingen weten perfect hoe die ene oplossing werkt van leverancier x maar leren niet dat er betere oplossingen zijn, of hoe het eigenlijk werkt. Daar help ik ze graag bij.

Dat laatste geldt vanzelfsprekend ook voor bedrijven en daarom mag u mij altijd uitnodigen om kennis te maken en kennis te delen.

Mark Schouten

Technisch Directeur

In 2010 ben ik begonnen met Tuxis Internet Engineering met idee dat het anders kon; flexibel maar toch goed, goed maar toch betaalbaar, betaalbaar en toch professioneel. Inmiddels is gebleken dat dat waar is. Ik zie dat onze klanten naar ons toekomen met hun problemen en dat wij ze kunnen voorzien van technische oplossingen van extreem hoog niveau. We pakken de tools die het beste bij het probleem passen en zorgen dat we het probleem schaalbaar oplossen.

Ik ben er trots op dat we die problemen bijna altijd met Open Source software kunnen oplossen en dat we zelf ook bij kunnen dragen aan de Open Source Community. Met onze bijdragen aan producten als Proxmox, PowerDNS en Librenms helpen we de software die we zelf gebruiken om beter te worden. Die verbeterde producten kunnen we vervolgens inzetten om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Ook ben ik trots op het feit dat we onze klanten kunnen voorzien van kennis en kunde over privacy en dat we al onze diensten 100% in eigen hand hebben. Geen bit van de data van onze klanten staat [door ons toedoen] op servers van derden en die visie geven we graag door.

Ik hoop snel kennis met u te kunnen maken!

Irwo Solutions

Irwo Kandziora

Eigenaar Irwo Solutions

Sinds een aantal jaren beveel ik al mijn klanten voor managed hosting Tuxis aan. Ze reageren adequaat en snel en leveren uitstekende uptime.

ZebraHost LLC.

Clive Swanepoel

CEO

We hebben cloud server in diverse datacenters over de hele wereld en meer dan 20 jaar ervaring met datacenters. Wij zijn bij dat we Tuxis gekozen hebben voor onze cloud in Ede en als consultants voor onze cloud in de USA. Installatie, support en communicatie is altijd subliem.

Penstore

Erik Naarsing

Eudata Communications

Het bevalt me -heel- goed! Perfecte performance, stabiel… ik heb helemaal niets te klagen.

Erdee Media Groep (EMG)

Dick ten Bolscher

hoofd development en ICT bij EMG

We zijn bij Tuxis terechtgekomen omdat we graag een modern webplatform wilden hebben waarbij beschikbaarheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke trefwoorden zijn. Het Tuxis Cloud Concept biedt naar onze mening een prima oplossing voor deze vraag.

Refactory

Tuxis is een betrouwbare non-nonsense partij waar op Refactory vertrouwt als het gaat om infrastructuur inrichten. Tuxis is altijd opzoek naar een goede balans tussen effectiviteit en beheersbaarheid. Ik vind de samenwerking en communicatie prettig en raad Tuxis aan bij anderen!

2eKansGames

Richard van den Top

Eigenaar

De site is sneller dan die van de concurrent. En we scoren goed in zoekmachines dankzij de tip om de site te voorzien van SSL.

Let Things Talk

Jan Willem Casteleijn

Eindverantwoordelijk voor technologie

In een gesprek met Tuxis werd duidelijk dat zij niet alleen aan alle eisen konden voldoen tegen een aantrekkelijke prijs, maar ook konden meedenken over de best mogelijke inrichting van ons platform. Bij een storing werken zij niet een standaard protocol af, maar gaan doelgericht te werk, wat veel tijd bespaart. Dat gaf vertrouwen.

CoDesk

Sven van der Waal Van Dijk

Directeur en medeoprichter

"Toen alles aan vernieuwing toe was gingen we op zoek naar andere oplossingen. Daarin hebben we bekende spelers als Vmware, Nutanix, Hyper-V, Dell en Lenovo bekeken, omdat die qua functionaliteit zeker aan onze eisen konden voldoen. De TCC van Tuxis echter, was dé oplossing. Dezelfde functionaliteit, zo bleek na uitvoerig testen, maar dan volledig beheerd en met lagere kosten door slimme software defined oplossingen in de TCC."

Totaalnet Internet Works B.V.

Rick van den Hof

Manager Engineering

Top, ziet er super uit die interface. Dat zouden meer leveranciers moeten doen.

Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT richt zich op klanten in de zorg. Zij is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging.

Kop groep
Cyberfusion
Penshop Nederland
Symmit
SysCoData
Van Vlodrop IT
Networking4all
Phimac Consult
Let Things Talk
Allcloud
ActiveHealth Group
Totaalnet
EMENI Automatisering & Websites
RETO Internetburo
Erdee Media Groep
RFY IT
Kolibrie ICT
Zebrahost LCC
CTR+ ICT
Fancit
2eKansGames
Foodresult
Pen Store
CoDesk
VDP Automation
Creative Answer
B & F Media
Vallei Medical