Meten is weten!

Het antwoord op de vragen: Hoeveel vm’s draaien er eigenlijk? Hoeveel geheugen, storage en CPU heb ik in totaal aan VPS-en toegekend? Wat is het rendement van de omgeving? Welke VM/node gebruikt veel CPU, Geheugen of IOPS? Hoeveel storage heb ik nog vrij? Hoeveel gebruikten we voorheen aan CPU/geheugen/storage. Zijn mijn VPS-en goed geconfigureerd?

Inzicht dus. U moet het zien.

Insights for Proxmox statistics


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening

Korte
contracten

Resource planning

plan scaling hardware

Op het dashboard kunt u zien hoe de belasting toeneemt en wanneer het tijd wordt voor uitbreiden.

Performance

Keep your Proxmox up to speed

Niets is zo vervelend als een traag systeem. Zie in één oogopslag waar de belasting hoog is of was.

Probleem oplossing

Proxmox-problem-solving

Zijn alle VPS-en goed geconfigureerd? Is er voldoende capaciteit? Uitsluiten van oorzaken gaat eenvoudig.

Overzichtelijk dashboard

Het rendement van uw omgeving is direct inzichtelijk. Het aantal VPS-en, de overboeking van de CPU’s en geheugen staan bovenaan de pagina. Ook is direct te zien hoe het gesteld is met iedere node in een cluster. Denk aan IOPS, CPU en geheugenbelasting.

 

Inzicht in VPS-en

Het antwoord op de volgende vragen m.b.t. uw VPS-en:

  • Op welke node staat die ene VPS?
  • Staat hij aan?
  • Wat was de de naam?
  • Welke VPS-en zijn het drukst?
  • Welke kunnen meer capaciteit gebruiken?

Sorteer en filter en verkrijg overzicht.

Dashboard per VPS

Iedere VPS heeft haar eigen dashboard met alle informatie over de VPS waaronder de uptime, IOPS, toegekende resources en opslag. Van het geheugengebruik, CPU belasting en netwerkgebruik wordt de geschiedenis bijgehouden. Tevens is te zien hoe de VPS geconfigureerd is vergeleken met de aanbevolen waardes.

 

Alles goed geconfigureerd?

Flexibiliteit in configuratie betekent ook dat het lastiger is om alles goed te configureren. Daarom ziet u direct welke instellingen afwijkend zijn van de Tuxis best practice. Vanuit dit scherm kunt u direct naar de juiste VPS klikken in uw Proxmox omgeving.

 

U hebt maar 1 abonnement nodig wanneer u een Proxmox cluster hebt. Klanten met een TCC of Dedicated Proxmox Server bij Tuxis krijgen de “korte termijn” versie gratis.

We demonstreren het graag voor u. Geen lange presentatie maar een online meeting. We delen het scherm met u en lopen samen door de software heen.

Binnenkort

We zijn nog niet klaar met ontwikkelen. Er wordt hard gewerkt aan een mobiele app en we bouwen door aan nieuwe functionaliteiten voor Proxmox oplossingen.

3 vacatures