De schaalbaarheid van Public Cloud, maar voordeliger en zonder zorgen over beschikbaarheid, privacy en 'vendor lock-in' tegen vaste kosten per maand. Een betrouwbare omgeving omdat het realtime in drie datacenters staat. U krijgt een fully managed virtueel datacenter waarop u uw volledige ICT-infrastructuur draait. Applicaties, servers, firewalls, containers en netwerk zijn voor uw ICT beheerders en engineers vrij inzetbaar. Geen beperkingen, verrassingen, verborgen kosten of limieten. U stapt in met de capaciteit die u nu nodig heeft en schaalt eenvoudig live op naarmate u groeit.
Whitepaper (pdf)

Alle privacy-, rechten- en eigendom-uitdagingen zijn in een klap van tafel.


Met een Private Cloud bent u onafhankelijk van derden. Er is nooit onduidelijkheid over welke infrastructuur er gebruikt wordt en waar uw data staat. U beschikt altijd over 100% van de capaciteit.

Uw hele infrastructuur kan in uw Private Cloud gezet worden. Telefooncentrales, mail, firewalls, bestanden, remote desktop servers, web servers, databases en dergelijke. Tevens bestaan er een legio aan virtuele kant-en-klare virtuele appliances.

Dankzij TCC is uw cloud altijd beschikbaar. De maandelijkse kosten voor de basisinfrastructuur zijn altijd vast. Wij monitoren de belasting, hardware en beschikbaarheid 24x7. Uw cloud staat in onze geografisch gescheiden datacenters in Ede. Met TCC heeft u een extreem hoge beschikbaarheid, schaalt u eenvoudig op naarmate meer capaciteit benodigd is en kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van Tuxis. Wij houden uw cloud up-to-date, veilig en stabiel.

Vraag informatie aan