De schaalbaarheid van Public Cloud, maar voordeliger en zonder zorgen over beschikbaarheid, privacy en 'vendor lock-in' tegen vaste kosten per maand. Uw Private Cloud staat op het beproefde Tuxis Cloud Concept (TCC). U krijgt een fully managed virtueel datacenter waarop u uw volledige ICT-infrastructuur draait. Applicaties, servers, firewalls, containers en netwerk zijn voor uw ICT beheerders en engineers vrij inzetbaar. Geen beperkingen, verrassingen, verborgen kosten of limieten. U stapt in met de capaciteit die u nu nodig heeft en schaalt eenvoudig live op naarmate u groeit.
Whitepaper (pdf)

Alle privacy-, rechten- en eigendom-uitdagingen zijn in een klap van tafel.


Met een Private Cloud bent u onafhankelijk van derden. Er is nooit onduidelijkheid over welke infrastructuur er gebruikt wordt en waar uw data staat. U beschikt altijd over 100% van de capaciteit.

Uw hele infrastructuur kan in uw Private Cloud gezet worden. Telefooncentrales, mail, firewalls, bestanden, remote desktop servers, web servers, databases en dergelijke. Tevens bestaan er een legio aan virtuele kant-en-klare virtuele appliances.

Dankzij TCC is uw cloud altijd beschikbaar. De maandelijkse kosten voor de basisinfrastructuur zijn altijd vast. Wij monitoren de belasting, hardware en beschikbaarheid 24x7. Uw cloud staat in onze geografisch gescheiden datacenters in Ede. Met TCC heeft u een extreem hoge beschikbaarheid, schaalt u eenvoudig op naarmate meer capaciteit benodigd is en kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van Tuxis. Wij houden uw cloud up-to-date, veilig en stabiel.

Vraag informatie aan

 

Hybride Cloud

U kunt uw Private Cloud mixen met Public Cloud diensten. Mocht u één website bijvoorbeeld graag op een hostingcluster hebben draaien of uw telefooncentrale extern onderbrengen, dan kunnen Public Cloud diensten gecombineerd worden met uw Private Cloud.

 

 

We zijn bij Tuxis terechtgekomen omdat we graag een modern webplatform wilden hebben waarbij beschikbaarheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke trefwoorden zijn. Het Tuxis Cloud Concept biedt naar onze mening een prima oplossing voor deze vraag.

- Dick ten Bolscher, hoofd development en ICT bij EMG


Het kan zijn dat u bepaalde diensten wil uitbesteden. Indien gewenst onderhouden en ondersteunt Tuxis ook de diensten die in uw Private Cloud draaien.

Hybride Cloud kent echter ook nadelen. Indien onderdelen op uw Private Cloud afhankelijk zijn van de onderdelen in de Public Cloud betekent uitval van een van de twee onderdelen direct een onderbreking in de dienstverlening. Daarom streven wij ernaar om alles in uw eigen Cloud te draaien. Gevolg is een hoge beschikbaarheid dankzij een degelijke infrastructuur en niet slechts gegarandeerd met een SLA.

Vraag informatie aan