De schaalbaarheid van een Public Cloud maar dan voordeliger en zonder de zorgen over beschikbaarheid, privacy en vendor lock-in tegen vaste kosten per maand. Uw Private Cloud staat op het beproefde Tuxis Cloud Concept. U krijgt een fully managed virtueel datacenter waarop u uw ICT infrastructuur kunt draaien. Applicaties, servers, firewalls, containers en netwerk zijn voor uw ICT beheerders en engineers vrij inzetbaar en beschikbaar. Geen beperkingen, verrassingen, verborgen kosten of limieten.
Whitepaper (pdf)
Alle privacy-, rechten- en eigendom- uitdagingen zijn in een klap van tafel.

Met een Private Cloud elimineert u afhankelijkheden van derden. Er is nooit onduidelijkheid over welke infrastructuur er gebruikt wordt en waar uw data staat. Verantwoordelijkheden kunnen niet afgeschoven worden en capaciteit hoeft u niet met derden te delen. U beschikt altijd over 100% van de capaciteit.

Een Private Cloud is niet alleen maar geschikt voor applicaties en databases. Uw hele infrastructuur kan in uw Private Cloud gezet worden. Denk aan telefooncentrales, mailservers, firewalls, bestanden, terminalservers, webservers en dergelijke. Tevens bestaan er een legio aan virtuele kant-en-klare virtuele appliances.

Dankzij TCC is uw Cloud altijd beschikbaar. De maandelijkse kosten voor de basisinfra zijn altijd vast. Wij monitoren de belasting, hardware en volledige beschikbaarheid 24x7. Uw Cloud staat in onze geografisch gescheiden datacenters in Ede. Een gecontroleerde veilige omgeving.

Vraag informatie aan

Hybride Cloud

Het hebben van een Private Cloud betekent niet dat het altijd handig is om alle services daarin te draaien. Een goede reden om toch een clouddienst in te kopen is bijvoorbeeld dat u één website graag op een hosting cluster wil hebben draaien. En in plaats van een hosting cluster te bouwen in uw eigen Cloud kunt u voor € 10,00 per maand gebruik maken van ons hosting cluster. Samen kunnen we bekijken wat de beste oplossing is en wat past binnen uw organisatie qua beheer en ondersteuning.
Schaalbaar, flexibel en beschikbaar

Het kan zijn dat u van bepaalde type servers geen kennis hebt. Dat moet geen reden zijn om het in de Public Cloud te zetten. Indien gewenst onderhouden en ondersteunen wij ook de diensten die in uw Cloud draaien.

Hybride Cloud kent echter ook nadelen. Indien onderdelen op uw Private Cloud afhankelijk zijn van de onderdelen in de Public Cloud betekent uitval van een van de twee onderdelen direct een onderbreking in de dienstverlening. Precies om die reden streven wij ernaar om alles in uw eigen Cloud te draaien. Gevolg is een hoge beschikbaarheid dankzij een degelijke infrastructuur en niet slechts gegarandeerd met een SLA.

Vraag informatie aan