Maatwerk

Daar ligt onze passie. Wij bekijken wat de wensen en eisen zijn, wat er eventueel met standaard producten opgelost kan worden en wat er vervolgens geleverd of gebouwd moet worden. Daarbij wordt er ook gekeken naar beheerbaarheid, beheersbaarheid, beschikbaarheid en kosten. Een goede belans daartussen wordt altijd gevonden. Wij schrikken niet zo snel van uw vragen.

Hieronder een aantal voorbeelden van maatwerk:

Het unieke Tuxis cluster concept: Uw eigen virtualisatie-, hosting- of storagecluster waardoor u altijd beschikt over redundante storage, voldoende capaciteit, snelheid en flexibiliteit. Volledig onderhouden en geschikt voor uw private of hybride cloud. Dankzij het concept is de prijs lager dan van traditionele clusters. Laag instappen of gelijk op enterprise niveau? Ons cluster kan het.
Lees meer...

De opdracht: Voor een bedrijf met 1 miljoen klanten een landkaart met informatie tonen. Qua capaciteit is het even opletten bij het serveren van de kaarten aan zoveel gebruikers.

Lees meer...

Monitoring die belt en u verteld wat er mis is. De meeste monitoring systemen sturen een mail of verwachten dat u naar het scherm tuurt.
Lees meer...
LiveZilla Live Chat Software