Service Level Agreement

Wij helpen u altijd. Ook wanneer u geen contract heeft. Neemt u een onderhoudscontract af, dan helpen wij u gratis een half uur per maand, monitoren wij uw server en services en beginnen met herstel bij problemen terwijl u slaapt. Dit doen wij zelfs voor servers die binnen uw eigen omgeving draaien.

Door de systemen zo in te richten dat uitval een minimale of zelf geen impact heeft, kunnen wij de tarieven voor onze SLA’s laag houden en zo zorgen voor een maximale beschikbaarheid. Resultaat: een goede nachtrust. 

 

Colocatie


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening


Korte contracten

Onze SLA’s

Met een LEVEL 1 onderhoudscontract heeft u de kosten beter in de hand én zijn uw servers up-to-date en veilig. Bij ieder contract zit een half uur arbeid per server inbegrepen, zodat wij u altijd kunnen helpen en niet iedere wijziging of ingreep een factuur tot gevolg heeft.

Het LEVEL 1 contract is uit te breiden tot een LEVEL 2 contract. Daarbij monitoren wij de beschikbaarheid van services en grijpen in als services niet meer functioneren. Zo weet u zeker dat uw applicaties beschikbaar zijn.

*0,5 uur arbeid inbegrepen

Bij ieder contract zit een half uur arbeid aan de server/appliance inbegrepen, zodat wij u altijd kunnen helpen en niet iedere wijziging of ingreep aan de server/appliance een factuur tot gevolg heeft. Werkzaamheden buiten kantoortijden tellen 1,5x.

CTRL+ICT

Thöeni Taillaert

Directeur

Het Tuxis Cluster Concept (TCC) voldeed aan alle eisen en de beslissing was snel genomen

Penstore

Erik Naarsing

Eudata Communications

Het bevalt me -heel- goed! Perfecte performance, stabiel… ik heb helemaal niets te klagen.

VDP Automation

Tim Roosenboom

Directeur

Met daDup hebben we een back-up storage voor Veeam van honderden TB’s in een Nederlands datacenter, waarbij de data door ons wordt versleuteld en vervolgens versleuteld verstuurd naar Tuxis. De wetenschap dat we dit goed geregeld hebben, geeft onze klanten een veilig gevoel. En ik slaap ook een stuk beter.

Totaalnet Internet Works B.V.

Rick van den Hof

Manager Engineering

Top, ziet er super uit die interface. Dat zouden meer leveranciers moeten doen.

Let Things Talk

Jan Willem Casteleijn

Eindverantwoordelijk voor technologie

In een gesprek met Tuxis werd duidelijk dat zij niet alleen aan alle eisen konden voldoen tegen een aantrekkelijke prijs, maar ook konden meedenken over de best mogelijke inrichting van ons platform. Bij een storing werken zij niet een standaard protocol af, maar gaan doelgericht te werk, wat veel tijd bespaart. Dat gaf vertrouwen.

CoDesk

Sven van der Waal Van Dijk

Directeur en medeoprichter

"Toen alles aan vernieuwing toe was gingen we op zoek naar andere oplossingen. Daarin hebben we bekende spelers als Vmware, Nutanix, Hyper-V, Dell en Lenovo bekeken, omdat die qua functionaliteit zeker aan onze eisen konden voldoen. De TCC van Tuxis echter, was dé oplossing. Dezelfde functionaliteit, zo bleek na uitvoerig testen, maar dan volledig beheerd en met lagere kosten door slimme software defined oplossingen in de TCC."

Erdee Media Groep (EMG)

Dick ten Bolscher

hoofd development en ICT bij EMG

We zijn bij Tuxis terechtgekomen omdat we graag een modern webplatform wilden hebben waarbij beschikbaarheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke trefwoorden zijn. Het Tuxis Cloud Concept biedt naar onze mening een prima oplossing voor deze vraag.

Irwo Solutions

Irwo Kandziora

Eigenaar Irwo Solutions

Sinds een aantal jaren beveel ik al mijn klanten voor managed hosting Tuxis aan. Ze reageren adequaat en snel en leveren uitstekende uptime.

ZebraHost LLC.

Clive Swanepoel

CEO

We hebben cloud server in diverse datacenters over de hele wereld en meer dan 20 jaar ervaring met datacenters. Wij zijn blij dat we Tuxis gekozen hebben voor onze cloud in Ede en als consultants voor onze cloud in de USA. Installatie, support en communicatie is altijd subliem.

Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT richt zich op klanten in de zorg. Zij is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging.

3 vacatures