Service Level Agreement

Wij helpen u altijd. Ook wanneer u geen contract heeft. Neemt u een onderhoudscontract af, dan helpen wij u gratis een half uur per maand, monitoren wij uw server en services en beginnen met herstel bij problemen terwijl u slaapt. Dit doen wij zelfs voor servers die binnen uw eigen omgeving draaien.

Door de systemen zo in te richten dat uitval een minimale of zelf geen impact heeft, kunnen wij de tarieven voor onze SLA’s laag houden en zo zorgen voor een maximale beschikbaarheid. Resultaat: een goede nachtrust. 

 

Colocatie


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening


Korte contracten

Onze SLA’s

Met een LEVEL 1 onderhoudscontract heeft u de kosten beter in de hand én zijn uw servers up-to-date en veilig. Bij ieder contract zit een half uur arbeid per server inbegrepen, zodat wij u altijd kunnen helpen en niet iedere wijziging of ingreep een factuur tot gevolg heeft.

Het LEVEL 1 contract is uit te breiden tot een LEVEL 2 contract. Daarbij monitoren wij de beschikbaarheid van services en grijpen in als services niet meer functioneren. Zo weet u zeker dat uw applicaties beschikbaar zijn.

*0,5 uur arbeid inbegrepen

Bij ieder contract zit een half uur arbeid aan de server/appliance inbegrepen, zodat wij u altijd kunnen helpen en niet iedere wijziging of ingreep aan de server/appliance een factuur tot gevolg heeft. Werkzaamheden buiten kantoortijden tellen 1,5x.

De bedragen zijn ex. BTW

CoDesk

Sven van der Waal Van Dijk

Directeur en medeoprichter

"Toen alles aan vernieuwing toe was gingen we op zoek naar andere oplossingen. Daarin hebben we bekende spelers als Vmware, Nutanix, Hyper-V, Dell en Lenovo bekeken, omdat die qua functionaliteit zeker aan onze eisen konden voldoen. De TCC van Tuxis echter, was dé oplossing. Dezelfde functionaliteit, zo bleek na uitvoerig testen, maar dan volledig beheerd en met lagere kosten door slimme software defined oplossingen in de TCC."

Irwo Solutions

Irwo Kandziora

Eigenaar Irwo Solutions

Sinds een aantal jaren beveel ik al mijn klanten voor managed hosting Tuxis aan. Ze reageren adequaat en snel en leveren uitstekende uptime.

CTRL+ICT

Thöeni Taillaert

Directeur

Het Tuxis Cluster Concept (TCC) voldeed aan alle eisen en de beslissing was snel genomen

Cyberfusion

William Edwards

Cyberfusion

We groeien eenvoudig door met een private cloud van Tuxis: zonder onderbreking wordt de capaciteit uitgebreid.

Totaalnet Internet Works B.V.

Rick van den Hof

Manager Engineering

Top, ziet er super uit die interface. Dat zouden meer leveranciers moeten doen.

Erdee Media Groep (EMG)

Dick ten Bolscher

hoofd development en ICT bij EMG

We zijn bij Tuxis terechtgekomen omdat we graag een modern webplatform wilden hebben waarbij beschikbaarheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke trefwoorden zijn. Het Tuxis Cloud Concept biedt naar onze mening een prima oplossing voor deze vraag.

Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT richt zich op klanten in de zorg. Zij is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging.

Refactory

Tuxis is een betrouwbare non-nonsense partij waar op Refactory vertrouwt als het gaat om infrastructuur inrichten. Tuxis is altijd opzoek naar een goede balans tussen effectiviteit en beheersbaarheid. Ik vind de samenwerking en communicatie prettig en raad Tuxis aan bij anderen!

Let Things Talk

Jan Willem Casteleijn

Eindverantwoordelijk voor technologie

In een gesprek met Tuxis werd duidelijk dat zij niet alleen aan alle eisen konden voldoen tegen een aantrekkelijke prijs, maar ook konden meedenken over de best mogelijke inrichting van ons platform. Bij een storing werken zij niet een standaard protocol af, maar gaan doelgericht te werk, wat veel tijd bespaart. Dat gaf vertrouwen.

2eKansGames

Richard van den Top

Eigenaar

De site is sneller dan die van de concurrent. En we scoren goed in zoekmachines dankzij de tip om de site te voorzien van SSL.