Een VPS van Tuxis

Een virtual private server van Tuxis geeft u een flexibele cloudinfrastructuur, die met u meegroeit.

U kunt gemakkelijk op- en afschalen wat betreft het aantal CPU-cores, geheugen en SSD-opslag. Met een virtual private server van Tuxis verzekert u zichzelf van een betrouwbare cloudinfrastructuur waar u zelf geen omkijken meer naar heeft. U krijgt toegang tot een eigen portal waarop u de belasting op disk- netwerk- en CPU kunt monitoren, de VPS-en bedient én consoletoegang verkrijgt.

VPS


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening


Korte contracten

Voordelen Virtual Private Server

Door ruim voldoende capaciteit en ruim gedefinieerde waardes voor het aantal lees- en schrijfacties van alle VPS-en zijn foutjes van andere klanten niet van invloed op de performance van úw VPS. Het gevolg is een constante prestatie van de VPS-en.  

Betrouwbare cloud hosting

Betrouwbaar

Doordat data realtime wordt weggeschreven in drie datacenters blijft uw data beschikbaar wanneer een heel datacenter uitvalt.

Vaste maandelijkse kosten

Direct beschikbaar

Bestel en u kunt direct beginnen met het inrichten van uw IT-infrastructuur.

Storage is live schaalbaar

Schaalbaar

U kunt uw VPS-en makkelijk uitbreiden, aanpassen, voorzien van daDup bulk storage én probleemloos opschalen naar een van onze andere oplossingen.

Privacy uitdagingen in 1 keer van tafel

Data blijft in Nederland

Uw data wordt weggeschreven in Nederlandse datacenters met Nederlandse eigenaren.

Storage is live schaalbaar

Volledig onderhouden

Kies een SLA en Tuxis verzorgt het onderhoud aan uw VPS. Naast monitoren van uw VPS kunt u ervoor kiezen dat Tuxis úw applicatie monitoren.

VPS rekenhulp

Stap 1: Kies basis

Small  Medium  Large

Stap 2: Bepaal de prijs met de schuiven

Cores: 1
 

Geheugen: 1024MB
 

Standaard opslag: 20GB
 

Extra opslag: 0GB
 

Besturingssysteem:

Traffic: 100GB
 

 

Uitleg

U kiest eerst een small, medium of large VPS. Daarna kunt u met de schuiven eenvoudig zien wat de prijs is voor extra capaciteit.

Hebt u meer nodig dan geconfigureerd kan worden? Neem dan gerust contact op. We hebben altijd een oplossing.

Handig om te weten:

  • Dankzij de TCC is alles mogelijk.
  • Dataverkeer is pooled.

Zij gingen u voor

Penstore

Erik Naarsing

Eudata Communications

Het bevalt me -heel- goed! Perfecte performance, stabiel… ik heb helemaal niets te klagen.

Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT richt zich op klanten in de zorg. Zij is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging.

CoDesk

Sven van der Waal Van Dijk

Directeur en medeoprichter

"Toen alles aan vernieuwing toe was gingen we op zoek naar andere oplossingen. Daarin hebben we bekende spelers als Vmware, Nutanix, Hyper-V, Dell en Lenovo bekeken, omdat die qua functionaliteit zeker aan onze eisen konden voldoen. De TCC van Tuxis echter, was dé oplossing. Dezelfde functionaliteit, zo bleek na uitvoerig testen, maar dan volledig beheerd en met lagere kosten door slimme software defined oplossingen in de TCC."

Cyberfusion

William Edwards

Cyberfusion

We groeien eenvoudig door met een private cloud van Tuxis: zonder onderbreking wordt de capaciteit uitgebreid.

Erdee Media Groep (EMG)

Dick ten Bolscher

hoofd development en ICT bij EMG

We zijn bij Tuxis terechtgekomen omdat we graag een modern webplatform wilden hebben waarbij beschikbaarheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke trefwoorden zijn. Het Tuxis Cloud Concept biedt naar onze mening een prima oplossing voor deze vraag.

Totaalnet Internet Works B.V.

Rick van den Hof

Manager Engineering

Top, ziet er super uit die interface. Dat zouden meer leveranciers moeten doen.

2eKansGames

Richard van den Top

Eigenaar

De site is sneller dan die van de concurrent. En we scoren goed in zoekmachines dankzij de tip om de site te voorzien van SSL.

Refactory

Tuxis is een betrouwbare non-nonsense partij waar op Refactory vertrouwt als het gaat om infrastructuur inrichten. Tuxis is altijd opzoek naar een goede balans tussen effectiviteit en beheersbaarheid. Ik vind de samenwerking en communicatie prettig en raad Tuxis aan bij anderen!

Dezignerz

Ewout Nijhof

Eigenaar

Door de hosting en server omgevingen bij Tuxis onder te brengen hebben we geen last meer van het "nare" gevoel van verschillende en soms frustrerende werkwijzes van verschillende leveranciers. We kunnen nu de kwaliteit en service leveren die onze opdrachtgevers verwachten.

Mijn nr. 1 keuze voor hosting

Irwo Kandziora

Eigenaar Irwo Solutions

Sinds een aantal jaren beveel ik al mijn klanten voor managed hosting Tuxis aan. Ze reageren adequaat en snel en leveren uitstekende uptime.

Vraag meer informatie aan

Heeft u een vraag over ons product? Of wilt u meer informatie ontvangen over een VPS van Tuxis voor uw organisatie? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0318-200208 of te mailen naar: info@tuxis.nl.