Een VPS van Tuxis

Een virtual private server van Tuxis geeft u een flexibele cloudinfrastructuur, die met u meegroeit.

U kunt gemakkelijk op- en afschalen wat betreft het aantal CPU-cores, geheugen en SSD-opslag. Met een virtual private server van Tuxis verzekert u zichzelf van een betrouwbare cloudinfrastructuur waar u zelf geen omkijken meer naar heeft. U krijgt toegang tot een eigen portal waarop u de belasting op disk- netwerk- en CPU kunt monitoren, de VPS-en bedient én consoletoegang verkrijgt.

VPS

Voordelen Virtual Private Server

Door ruim voldoende capaciteit en ruim gedefinieerde waardes voor het aantal lees- en schrijfacties van alle VPS-en zijn foutjes van andere klanten niet van invloed op de performance van úw VPS. Het gevolg is een constante prestatie van de VPS-en.  

Betrouwbare cloud hosting

Betrouwbaar

Doordat data realtime wordt weggeschreven in drie datacenters blijft uw data beschikbaar wanneer een heel datacenter uitvalt.

Vaste maandelijkse kosten

Direct beschikbaar

Bestel en u kunt direct beginnen met het inrichten van uw IT-infrastructuur.

Storage is live schaalbaar

Schaalbaar

U kunt uw VPS-en makkelijk uitbreiden, aanpassen, voorzien van daDup bulk storage én probleemloos opschalen naar een van onze andere oplossingen.

Privacy uitdagingen in 1 keer van tafel

Data blijft in Nederland

Uw data wordt weggeschreven in Nederlandse datacenters met Nederlandse eigenaren.

Storage is live schaalbaar

Volledig onderhouden

Kies een SLA en Tuxis verzorgt het onderhoud aan uw VPS. Naast monitoren van uw VPS kunt u ervoor kiezen dat Tuxis úw applicatie monitoren.

Zij gingen u voor

2eKansGames

Richard van den Top

Eigenaar

De site is sneller dan die van de concurrent. En we scoren goed in zoekmachines dankzij de tip om de site te voorzien van SSL.

Mijn nr. 1 keuze voor hosting

Irwo Kandziora

Eigenaar Irwo Solutions

Sinds een aantal jaren beveel ik al mijn klanten voor managed hosting Tuxis aan. Ze reageren adequaat en snel en leveren uitstekende uptime.

Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT richt zich op klanten in de zorg. Zij is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging.

Dezignerz

Ewout Nijhof

Eigenaar

Door de hosting en server omgevingen bij Tuxis onder te brengen hebben we geen last meer van het "nare" gevoel van verschillende en soms frustrerende werkwijzes van verschillende leveranciers. We kunnen nu de kwaliteit en service leveren die onze opdrachtgevers verwachten.

CTRL+ICT

Thöeni Taillaert

Directeur

Het Tuxis Cluster Concept (TCC) voldeed aan alle eisen en de beslissing was snel genomen

Penstore

Erik Naarsing

Eudata Communications

Het bevalt me -heel- goed! Perfecte performance, stabiel… ik heb helemaal niets te klagen.

Erdee Media Groep (EMG)

Dick ten Bolscher

hoofd development en ICT bij EMG

We zijn bij Tuxis terechtgekomen omdat we graag een modern webplatform wilden hebben waarbij beschikbaarheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke trefwoorden zijn. Het Tuxis Cloud Concept biedt naar onze mening een prima oplossing voor deze vraag.

CoDesk

Sven van der Waal Van Dijk

directeur en medeoprichter

"Toen alles aan vernieuwing toe was gingen we op zoek naar andere oplossingen. Daarin hebben we bekende spelers als Vmware, Nutanix, Hyper-V, Dell en Lenovo bekeken, omdat die qua functionaliteit zeker aan onze eisen konden voldoen. De TCC van Tuxis echter, was dé oplossing. Dezelfde functionaliteit, zo bleek na uitvoerig testen, maar dan volledig beheerd en met lagere kosten door slimme software defined oplossingen in de TCC."

Totaalnet Internet Works B.V.

Rick van den Hof

Manager Engineering

Top, ziet er super uit die interface. Dat zouden meer leveranciers moeten doen.

Refactory

Tuxis is een betrouwbare non-nonsense partij waar op Refactory vertrouwt als het gaat om infrastructuur inrichten. Tuxis is altijd opzoek naar een goede balans tussen effectiviteit en beheersbaarheid. Ik vind de samenwerking en communicatie prettig en raad Tuxis aan bij anderen!

Vraag meer informatie aan

Heeft u een vraag over ons product? Of wilt u meer informatie ontvangen over een VPS van Tuxis voor uw organisatie? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0318-200208 of te mailen naar: info@tuxis.nl.


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening


Korte contracten