Met Kerio Connect Cloud op ieder apparaat uw e-mail, agenda, taken en contacten.

Kerio Connect in de Cloud is uw eigen dedicated Kerio Connect omgeving vandaag nog gebruiksklaar vanuit de 100% Nederlandse Kerio Cloud. Geen beperkingen of limieten. Back-ups, beschikbaarheid en capaciteit is geborgd. Deze cloud versie van Kerio is voorzien van advanced anti-virus, advanced anti-SPAM, Exchange Active Sync en archivering.

Liever op uw eigen server hosten? Daarvoor kunt u Kerio Connect On-prem bestellen. Bekijk de tarieven voor het kopen van Kerio Connect licenties en subscriptions hier.

 In de cloud voor € 5,25 per gebruiker per maand inclusief 25 Gbyte opslag!


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening

Korte
contracten

Voor de zorg

Werk GDPR compliant met Kerio Connect. Communiceer veilig met patiënten en zorginstellingen conform GDPR richtlijnen. Met automatische audit logs.

Voor het onderwijs

Maak gezamenlijke planningen en chat online met studenten en collega’s. Omdat er niets geïnstalleerd hoeft te worden werkt het op iedere PC en besturingssyteem maar het synct ook met uw mobiel natuurlijk

Vraag naar de edu tarieven!

Voor bedrijven

Mail moet natuurlijk gewoon aankomen. Niets is zo vervelend als dat uw provider mail bestemd voor u weigert of zelfs weggooit. Daarom hebt u 100% zelf de controle en mist u niets!

Het werkt op ieder apparaat en besturingssysteem

Ieder! Dus ook: PC, Mac, Tablet, Mobiel, Windows, IOS, Debian, MacOS Android, Ubuntu.

Voor Windows is er een speciale Kerio Connect App. Met een Apple kunt u de desktopapps van Apple native gebruiken en op mobiel ook. Daarnaast is het compatibel met Outlook en kunt u altijd mail lezen via uw browser.

Altijd toegang tot e-mail, agenda, taken en contacten.

Prullenbak en back-up

Hebt u of een collega per ongeluk veel te veel verwijderd? Dat gaat uiteraard de prullenbak in. En dan is er nog de instelling waardoor een geleegde prullenbak nog een aantal dagen bewaard blijft.

Maar omdat we echt geen data willen verliezen worden tevens back-ups gemaakt.

Deel agenda’s, taken, adresboeken en mailmappen

Met resources kunt u een vergaderzaal of auto reserveren. Deel uw agenda met collega’s zodat zij kunnen zien of u bezet bent en vice versa. Deel adresboeken zodat u niet steeds contactgegevens hoeft uit te wisselen. Werk samen aan projecten door het delen van taken.

We demonstreren het graag voor u. Geen lange presentatie maar een online meeting. We delen het scherm en bekijken de mogelijkheden van Kerio Connect en lopen samen door de schermen heen.

1-op-1 chat

Kerio gebruik het publieke XMPP protocol waar legio apps voor mobiel en werkplek voor te krijgen zijn. Natuurlijk kunt u ook chatten in de Kerio Connect desktop app en webapp. 

Geïntegreerd spamfilter en virusscanner

Niet meer betalen voor extra diensten die uw mailbox spam- en virusvrij moeten houden. Kerio Connect in de cloud regelt dit voor u. De filters leren van uw gedrag en zo voorkomt u dat legitieme mail geweigerd wordt. Bovendien is mail gescand op virussen en phishing voordat het in uw mailbox terecht komt.

Als clouddienst of op uw eigen infra

Met Kerio in de Cloud is alles geregeld én hebt u een 24×7 SLA. Maar wanneer u eigen infra hebt begrijpen we dat u zelf een server wil hosten met Kerio Connect. En dat is geen probleem. U kunt ook alleen de Kerio connect licenties afnemen.

Multitenant

Bent u een ICT leverancier die meerdere bedrijven wil voorzien van veilige privacyvriendelijke e-mail, dan hebt u hiervoor slechts 1 Kerio omgeving nodig. Dat scheelt beheer van spamfilters, logfiles en instellingen tweaken.

 

Vraag naar de aantrekkelijke tarieven voor ICT bedrijven

 

U kunt nog even doorscrollen en nog meer features bekijken of een demonstratie aanvragen. Dan krijgt u direct de gelegenheid om vragen te stellen.

Privacy first strategie

100% Nederlandse cloud. Deze Kerio Connect dienst past bij een Privacy first en Cloud first strategie. Alle data staat in Nederland op apparatuur dat eigendom is van het oer-Hollandse Tuxis. Dat betekent dat we geen subverwerkers hebben. Uiteraard krijgt u een verwerkersovereenkomst.

Uw Kerio Connect cloud schrijft data realtime weg in drie datacenters en is datacenter onafhankelijk. U hebt er geen omkijken naar.

Altnernatief voor:

Kerio Connect Cloud is een privacy vriendelijk alternatief voor Exchange oplossingen.

Wilt u veilig mailen zonder persoonsgegevens te delen met derden, dan kunt u de onderstaande producten vervangen voor Kerio Connect Cloud.:

 • Microsoft/Office 365 mail
 • Exchange
 • Exinda
 • Gmail
 • Protonmail
 • Axigen
 • OpenExchange
 • Modoboa
 • IceWarp
 • Zimbra

Het is slechts een greep uit de functionaliteiten. Wellicht wilt u een beter beeld krijgen hoe het ingezet kan worden in uw organisatie, praktijk, ziekenhuis of school. Dat laten we graag zien.

Maandelijkse tarieven Kerio in de Cloud

€ 5,25 per gebruiker

 • Per aangemaakte gebruiker wordt uw storage met 25 Gbyte uitgebreid.
  Met bijv. 10 gebruikers beschikt u over 250 Gbyte opslag.
  Toch meer nodig? Dan betaalt u maar € 0,20 per Gbyte.
 • Minimale afname is 10 gebruikers*
 • Geen bijkomende kosten
 • Volledige administrator toegang
 • Alle features van Kerio Connect zijn inbegrepen
 • Host met uw eigen domeinnaam en SSL
 • Combineer het met FilesOnline.eu en krijg € 0,50 per gebruiker korting

* minder dan 10 gebruikers? Dan maken we graag uw accounts aan op onze multitenant omgeving. De minimale afname geld dan niet.

3 vacatures