Tuxis hoofdsponsor van nationaal sportevenement in Ede

3 sep 2018 | Geen onderdeel van een categorie

Tuxis hoofdsponsor van de Tuxis Ede’s Best Run!

Vlak voor het weekend is onderstaand persbericht de deur uit gegaan. Tuxis is hoofdsponsor van het nationale sportevenement in Ede, de Ede’s Best Run. De Tuxis Ede’s Best Run is een survivalrun; een hardloopevenement met
uitdagende hindernissen. Deze is geschikt voor zowel families als de
geoefende survival-atleet.

We zijn trots dat het evenement naar ons vernoemd is voor in elk geval de komende drie jaar en we verwachten natuurlijk al onze relaties aan de start-lijn! 🙂

Tuxis hoofdsponsor van nationaal sportevenement in Ede

De Tuxis Ede’s Best Run vindt dit jaar plaats op 14 oktober. Deze nationale wedstrijd was vorig jaar met ruim 700 deelnemers een groot succes. Getrainde survival-atleten uit het hele land strijden op deze dag tegen elkaar in de 8 km lange race. Daarnaast is er een 4 km categorie voor “families en kinderen”, en een 8 km voor “groepen” en “recreanten”. Met Tuxis als hoofdsponsor verwacht de organisatie het evenement komende jaren verder te professionaliseren.

De Tuxis Ede’s Best Run is een survivalrun; een hardloopevenement met uitdagende hindernissen. Deze is geschikt voor zowel families als de geoefende survival-atleet. De Survival Bond Nederland heeft het parcours kritisch gekeurd en geschikt bevonden voor een officiële wedstrijd op nationaal niveau. Op het 8 km parcours kan daarom wederom de “Korte Survival Run” georganiseerd worden. Deze run vindt plaats aan de Langekampweg op 14 oktober 2018.

Over survival
Survival is een strijd tegen de elementen. Tijdens de wedstrijden en trainingen zijn kracht, uithoudingsvermogen en techniek van essentieel belang. Door de toename aan populariteit van obstakel- en mudruns, is deze Oerhollandse sport de afgelopen jaren flink gegroeid. Momenteel sluit de bond zich aan bij NOC/NSF voor erkenning en telt deze meer dan 70 verenigingen in Nederland.Kijk voor een impressie van deze sport naar dit 2 minuten durende filmpje: https://youtu.be/PWwHlBkpoW8.

 

Over Tuxis
Tuxis (Ede) levert innovatieve hosting-oplossingen en is dankzij het TCC (Tuxis Cloud Concept) een internationale speler op het gebied van IT infrastructuur. Dankzij het TCC kunnen opdrachtgevers hoge eisen stellen aan beschikbaarheid, capaciteit en privacy en kunnen zo zonder belemmering  groeien met private cloud-, SaaS- en storage-oplossingen.

Over Survival Team Ede
Survival Team Ede timmert al 20 jaar aan de (Langekamp)weg in Ede. Hans en Dini Louwerse zijn daarin de kartrekkers en hebben van een kleine groep sportfanaten een bloeiende vereniging gemaakt. Vanuit de vereniging is een commissie gevormd die als stichting Ede’s Best Run zelfstandig het jaarlijkse evenement organiseert. Bijna 100 jeugd en volwassen leden staan dit jaar weer klaar om een prachtig parcours te bouwen rondom het buitensportterrein en het Veldhuizerbos.

Kijk voor algemene informatie op www.edesbestrun.nl. Voor updates volgt u ons op Facebook of Instagram via ‘edesbestrun‘.