Tuxis Marketplace

In de afgelopen weken zijn we bezig geweest met het verder verfraaien van ons vlaggenschip, het TCC. Het product zelf is natuurlijk al briljant, maar we zijn op zoek gegaan naar manieren om het voor onze klanten nog prettiger te maken in het gebruik. En bij deze presenteren we u dus: De Tuxis Marketplace.

 

Op de Tuxis Marketplace, die we eenvoudig op ieder TCC zullen aanbieden door middel van onze S3-service daDup.eu, vinden onze klanten kant-en-klare images voor bekende producten zoals Windows, Debian, Ubuntu, Mikrotik en 3CX, alsook ISO’s voor allerlei besturingssystemen. Dat maakt het uitrollen van een nieuwe VM een klusje van enkele minuten. Schijven worden automatisch vergroot na een reboot, en via de Proxmox webinterface kunnen de SSH-keys en IP-adressen voor het booten geconfigureerd worden.

Op de Tuxis Marketplace bieden we ook onze eigen appliances aan. Op dit moment is dat de Syslog-appliance, maar zeer binnenkort zullen we daar al de EdgeWall-appliance aan toe gaan voegen. Met de combinatie van deze twee producten kunt u dus en heel goed zorgen dat uw interne netwerk veilig is en heel goed zien wat al uw servers allemaal aan het doen zijn.

Op dit moment testen we de Tuxis Marketplace op ons eigen cluster, maar we kunnen binnen enkele minuten ook uw cluster hier toegang toe geven. Over twee weken zullen we het over al onze TCC’s uitrollen.


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening

Korte
contracten

3 vacatures