Tuxis Marketplace

Compleet ingerichte appliances klaar voor gebruik

Binnen enkele minuten beschikken over diverse compleet ingerichte appliances in ons of uw eigen virtuele datacenter. Beveiliging en inzicht van uw complete ICT infrastructuur is hierdoor een stuk eenvoudiger geworden.

“Klanten willen een hoog rendement halen en controle hebben over hun infrastructuur. We merkten dat er functionaliteit gezocht werd die niet kant-en-klaar beschikbaar was of moeilijk te beheren. Dat probleem hebben we opgelost”

Tuxis Syslog

Een server waarin logs van servers en apparatuur centraal verzameld kunnen worden. Vervolgens is deze gecentraliseerde data te doorzoeken, filteren en inzichtelijk te maken.

Dus in plaats van achter elkaar op verschillende servers en apparatuur te moeten in loggen om dat ene ding te vinden, is één zoekopdracht voldoende. En dat zoeken kan heel gericht. Feitelijk op iedere waarde die in een logregel zit.

Die zoekopdrachten kunnen ook bewaard worden, op een daschboard gezet worden en gebruikt worden om alarmering mee te doen.

Daarnaast kan informatie grafisch weergegeven worden in grafieken en op een wereldkaart gezet worden. Waar komt al dat verkeer vandaan is dus snel beantwoord.

Deze oplossing wordt geleverd met updates, upgrades, licenties, 24×7 monitoring en software uitbreidingen tegen een vast bedrag per maand.

Tuxis EdgeWall

Een firewall router tegen een vast bedrag per maand ongeacht de gebruikte capaciteit, het aantal firewall regels of enige andere variabele. De capaciteit van uw TCC of Dedicated Proxmox Server wordt gebruikt. In de overige gevallen besteld u een VPS mee.

U kunt firewallen op een, of een combinatie van, bron, doel, ip-adres, poort en protocol. Tevens kunt u uw complete netwerk afschermen voor verkeer uit bepaalde landen.

3CX appliance

Een voor 3CX geoptimaliseerde image waarmee u binnen 5 minuten over een centrale beschikt. U mag uw eigen licentie invoeren.


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening

Korte
contracten

3 vacatures