Internet bouwstenen

Diensten die gebruikt kunnen worden om complete oplossingen mee te bouwen en/of ter aanvulling op uw eigen diensten. Wij hebben ze diensten zo ingericht dat u ze per enkele eenheid af kunt nemen. Zo kunt u zich bezig houden met uw kerntaken en, wanneer de tijd rijp is, dit alsnog in eigen beheer nemen.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Stel uw server zelf samen.

Flexibiliteit is het sleutelwoord van een VPS. U kiest de hoeveelheid CPU cores, geheugen en SSD storage. U kunt uw VPS daardoor vormgeven zoals u dat wilt. Eén CPU core met één Terrabyte opslag is geen probleem.

Al uw verkeer tussen uw PC en het datacenter zwaar versleuteld en met vast IP-adres. Handig op onveilige netwerken en wanneer u veilig een verbinding wil maken met uw apparatuur (server, switch, etc.) voor beheer. U wilt die poorten niet open zetten voor de hele wereld maar er wel bij kunnen als u niet op uw vaste locatie zit. Bijvoorbeeld tijdens vakantie, via mobiel internet of een flexwerkplek.

Met daDup krijgt u een externe opslaglocatie voor uw data in een veilig datacenter. Maak bijvoorbeeld een back-up van uw NAS, server, cluster of uw PC. daDup is geschikt voor grote hoeveelheden data. Het is snel, veilig en eenvoudig in gebruik.

Naar daDup.eu

Een server kan een storing hebben, niet bereikbaar zijn of gewoon druk zijn.
Deze dienst zorgt ervoor dat er automatisch alleen verkeer naar servers wordt gestuurd die het wel doen.
Zijn alle servers beschikbaar? Dan wordt de belasting verdeeld over alle servers. Servers kunnen zelfs verdeeld zijn over de drie locaties. Wij bieden ook virtuele servers en colocatie aan op drie locaties om die reden.

Als er een storing is dan wilt u dat graag weten. Onze monitoring is daarom lekker opdringerig. Middels pushover of SMS wordt u op de hoogte gesteld en pas na bevestiging met rust gelaten.

Hoeveel verkeer gaat er door die netwerkkaart? Wat is de belasting van de processor? Hoe druk is die schijf? Maar ook: Hoeveel mail staat er in de queue? Hoeveel mailtjes worden er per uur afgeleverd? Hoeveel gebruikers zijn er aangemaakt of ingelogd?

Online Back-up is een noodzakelijke maar eenvoudige dienst. Zo vaak als u wenst draait er een back-up van uw data. U kunt back-ups terugzetten en versies beheren. Online Back-up van Tuxis onderscheidt zich door veiligheid, betaalbaarheid, toegankelijkheid en merkonafhankelijkheid. Dankzij Online Back-up van Tuxis zijn uw bestanden veilig opgeslagen. Online back-up is één van de vier oplossingen die Tuxis biedt om uw data veilig te stellen.

Uw website moet het gewoon doen. Om dat te bereiken hebben wij een platform ingericht waarbij meerdere servers zo geconfigureerd zijn dat er best een of twee uit mogen vallen. U krijgt echter nog veel meer.

Uw mailserver valt uit... en dan?
U kunt zelf een server inrichten die de mail voor u aanpakt maar die hebt u in principe nooit nodig. Klanten van Tuxis mogen daarom gratis gebruik maken van onze fallback server.

Wij kunnen u een firewall leveren die zeer geavanceerde beveiliging toepast. Hiervoor gebruiken wij Kerio Control. Deze firewall is eenvoudig te configureren dankzij een zeer intuïtief beheerpaneel. Gewoon via uw browser.