Een nieuw hoofdstuk voor Tuxis!

In het bouwen van je onderneming zitten van die mijlpalen, momenten waarvan je denkt ‘Ja, dit gaan we ons wel herinneren’. Je eerste 1000 facturen, je eerste 100 klanten, je 10-jarig ‘Tuxis in de wolken’-feestje. Je kent het wel

We zijn blij dat we kunnen aankondigen dat er een nieuwe mijlpaal aan zit te komen. Een eigen pand!

Nieuw pand!?

Op 2 mei zullen we gaan tekenen voor de aanschaf van de Darwinstraat 29D in Ede. Een flinke stap qua groei, want we gaan van 2x ~ 50m2 naar twee vloeren van ~300m2. Dat scheelt nogal! Maar we hebben daar dan ook wel bestemmingen voor, voor al die ruimte. Die kunnen we nog niet helemaal uit de doeken doen, maar dat komt later dit jaar zeker nog.

 

Nieuw eigen datacenter

Wat we wel tot onze beschikking hebben op de Darwinstraat, is een datacenter. En die hebben we nodig, want een van onze drie locaties bij BIT zit behoorlijk vol. En drie locaties is een must voor het Tuxis TCC en andere producten. Het nieuwe datacenter zullen we gaan ontsluiten via een glasvezel-ring van TReNT Glasvezel naar BIT-1 en BIT-2.

Bedankt!

We willen Dennis Hadderingh, Mark Hiemstra, Zoonen Commercieel Vastgoed B.V. en de Rabobank bedanken voor de prettige samenwerking! En natuurlijk zijn we Atze Jan de Vries dankbaar voor de huisvesting bij Nova Casting op de Frankeneng sinds de early days van Tuxis.

3 vacatures