Met onze Anti-DDoS tool blijven uw diensten beschikbaar bij de meest vervelende DDOS aanval.

Door onze Anti-DDoS tool in te zetten hebben wij, naast onze gebruikelijke DDoS afweer, extra middelen om uw website en diensten te beveiligen tegen DDoS aanvallen. Met deze Anti-DDoS tool zorgen wij dat uw website of dienst niet offline gaat.

Anti-DDoS


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening

Korte
contracten

Wat is een DDoS?

DDoS staat voor distributed denial of service. Dat is een aanval waarbij een poging wordt gedaan een netwerk of dienst onbereikbaar te maken door veel of aangepast verkeer er doorheen te sturen.

Offline

Een DDOS aanval kan een volledig netwerk overbelasten. Tientallen Gbits/s zijn geen uitzondering. Het standaard afweermechanisme is dat het Tuxis netwerk de aanval detecteert. Vervolgens wordt een filter ingeschakeld dat al het verkeer naar het aangevallen doel gaat tegenhouden. Dat het verkeer naar dat doel tegengehouden moet worden adverteren we ook naar de rest van het internet zodat het verkeer ons netwerk niet meer op komt. Hierdoor blijft het netwerk beschikbaar. Het aangevallen doel, meestal een IP-adres, is dan niet meer bereikbaar.

Online blijven

De dienst  is een aanvulling op de filtering waardoor het aangevallen ip-adres niet offline gaat.
Het verkeer bestemt voor het aangevallen netwerk wordt door de wasstraat gestuurd. De wasstraat gaat de hele DDOS aanval afvangen, analyseren en filteren. De snelle slimme filters zorgen ervoor dat binnen enkele minuten alleen het gewenste verkeer wordt doorgelaten en de rest genegeerd. Daardoor blijft het aangevallen IP-adres beschikbaar.

 

Meer weten over de DDoS protectie?

Neem dan contact met ons op door te bellen met: 0318-200208, te mailen naar: info@tuxis.nl. U kunt uw vraag ook direct stellen via de live chat.

3 vacatures