Werk samen, deel en synchroniseer al uw bestanden veilig met Filesonline

Uw bestanden veilig in een 100% Nederlandse cloud. Werk als een team tegelijk aan een document en overleg via de ingebouwde videoconferencing. Neem notities, gebruik een planbord, maak een mindmap.

Slechts € 3,35 per gebruiker per maand

Voor de zorg

Werk GDPR compliant met FilesOnline. Communiceer veilig met patiënten en zorginstellingen conform GDPR richtlijnen. Met automatische audit logs.

Voor het onderwijs

Bepaal met wat een student of docent mag zien en welke tools beschikbaar zijn. Omdat er niets geïnstalleerd hoeft te worden werkt het op iedere PC en besturingssyteem.

Vraag naar de edu tarieven!

Voor bedrijven

Gebruik FilesOnline om te communiceren met uw klanten. Maak het de centrale tool in uw organisatie. Veilig en flexibel zonder overlast aan beheer.

Versies, prullenbak en back-up

Hebt u of een collega per ongeluk een bestand verwijderd? Overschreven? Virus? Versiebeheer en de prullenbak zijn onmisbare tools voor die gevallen.

Via mail en pop-ups wordt u op de hoogte gehouden van wijzigingen aan bestanden zodat het niet ongemerkt aan u voorbij gaat.

Daarbovenop worden er ook nog back-ups gemaakt.

Werk samen aan documenten

Deel een document via een link en u kunt met meerdere mensen tegelijk aan een document of presentatie werken.

Zie realtime welke wijzigingen iemand maakt.

We demonstreren het graag voor u. Geen lange presentatie maar een online meeting. We delen het scherm met u en gaan samen in een document werken. En dat doen we met FilesOnline.

Groepschat

Met uw team chatten op PC, mobiel en tablet. Deel bestanden, link aan projecten en discussieer. Dat team kan overigens ook uit externen bestaan. Uw klanten hoeven niet eens een account te hebben.

 

Liever met beeld in een videovergadering?

Met Talk in een groeps-chat kunt u met 1 klik bellen én een videoconference starten. Wederom hoeft niet iedereen een account te hebben op uw omgeving én werkt dit op mobiel. Deelnemers komen in een wachtruimte voor aanvang. Deel uw scherm, steek uw hand op en demp andere gebruikers.

Uw planbord

Met Deck beschikt u over een planbord. Sleep taken van gepland naar in behandeling of bouw uw eigen planbord als team of persoonlijk. 

Het werkt op ieder apparaat en besturingssysteem

Ieder! Dus ook: PC, Mac, Tablet, Mobiel, Windows, IOS, Debian, MacOS Android, Ubuntu.

Op iedere desktop kunt u syncen en voor mobiel zijn er apps voor bestanden, documenten, chatten en (video)bellen.

 

Foto’s direct overal beschikbaar

U maakt een foto op uw mobiel. Deze wordt direct in FilesOnline.eu gezet. U hebt niet alleen een back-up maar kunt die foto’s ook gelijk gebruiken en bewerken op uw werkplek.

Verzend/ontvang veilig (grote) bestanden en mappen

Daar is geen externe dienst voor nodig. Klik op een map of document, maak er een link van en mail die. U kunt er zelfs voor kiezen dat de ontvanger kan bewerken!

Grote bestanden ontvangen kan op dezelfde manier. De ontvanger dropt de bestanden in hun browser en u ziet ze direct in uw FilesOnline.

U ontvangt notificaties van downloads en uploads, kan een wachtwoord erop zetten en een verloopdatum.

 

U kunt nog even doorscrollen en nog meer features bekijken of een demonstratie aanvragen. En die demo geven we met FilesOnline.

Lokaal werken kost geen schijfruimte

Met cloudsync worden alleen de bestanden die u gebruikt op uw werkplek tijdelijk opgeslagen. Zo kunt u dus grote mappen met documenten gebruiken alsof ze op uw PC staan. Daarnaast kunt u kiezen of u bepaalde mappen echt lokaal wil hebben zodat u ook offline kunt werken. Een ideale filemanager voor remote desktop omgevingen en werkplekken met weinig schijfruimte.

Zijn uw klanten tevreden?

En andere vragen kunt u aan uw relaties stellen met een online vragenlijst. Een duidelijk overzicht met de resultaten is het gevolg. Het maken van zo een vragenlijst is kinderspel (serieus, we hebben het een basisschoolleerling laten doen).

Zet uw gedachten in een mindmap

Breng creatieve processen in beeld en breng complexe koppelingen in kaart. Het werkt sneller dan papier én het is eenvoudig te delen. 

Uw eigen dashboard

Na het inloggen staat alle actuele informatie op uw dashboard. Welke bestanden het laatst gebruik zijn. Chats en oproepen en zelfs het weer… indien u dat wenst.

Het is slechts een greep uit de functionaliteiten. Wellicht wilt u een beter beeld krijgen hoe het ingezet kan worden in uw organisatie, praktijk, ziekenhuis of school. Dat laten we graag zien.

De maandelijkse tarieven FilesOnline

€ 3,35 per gebruiker

  • Per aangemaakte gebruiker wordt uw storage met 25 Gbyte uitgebreid.
    Met bijv. 10 gebruikers beschikt u over 250 Gbyte opslag.
    Toch meer nodig? Dan betaalt u 20 cent per Gbyte.
  • Minimale afname is 5 gebruikers
  • Volledige administrator toegang
  • Zelf apps installeren van apps.nextcloud.com

Uitbreidingen

Online met documenten werken:
€ 1,90 per gebruiker per maand

Uitbreidingen worden voor alle gebruikers ingeschakeld.

Videoconferencing is ingeschakeld en bedoeld voor conferences met ongeveer 4 personen.

Nodig voor een school of wilt u resellen? Vraag naar de speciale tarieven.


Betrouwbaar


Onafhankelijk

Passende
dienstverlening

Korte
contracten

3 vacatures