Tuxis Cloud | FilesOnline

Veilig bestanden delen met andere mensen. Bewaar versies en gebruik de bestanden met software die je prettig vind werken. Ook als er eens geen internettoegang is.

Prijzen en bestellen

Lees hieronder wat u allemaal kunt doen met Filesonline:

Zweef met de muis over een bestand of map en kies hoe u wilt delen, met wie en tot wanneer. Zelf publiekelijk delen en bestanden ontvangen is mogelijk.

Of u nu een iPhone, Windows Phone of Android hebt. Een Apple PC, Windows of Linux. Uw bestanden zijn altijd in sync of te benaderen. De gebruiker is niet meer gebonden aan één merk. Bring Your Own Device is eindelijk echt mogelijk.

Voor ownCloud maakt het niet uit of u MS Office, Open Office, Mac Office, Photoshop, Adobe of wat voor een programma ook gebruikt. U wordt niet gedwongen Word of Docs te gebruiken. Gebruik wat u fijn vind werken.

Heeft iemand anders een bestand of map gewijzigd? Dan kunt u daar een mail van krijgen. Handig wanneer u bijvoorbeeld een map gedeeld hebt en iemand daar iets in moet plaatsen.

Na een wijziging wordt bij de synchronisatie een nieuwe versie gemaakt van uw bestand. Hierdoor kunt u op ieder moment terug naar de versie die nog wel goed was.

Binnen ownCloud is er een aparte prullenbak. Dus wat u ook weggooit op enig apparaat, het staat toch in de online prullenbak.

Onderweg? Geen toegang tot een PC waar uw bestanden op staan? Toch die presentatie of dat document nodig? Log in op de website en bekijk, download en deel uw bestanden. Sommige bestanden kunt u zelfs online bewerken.

De communicatie met bestandOnline is altijd versleuteld. Daar hoeft u niets speciaals voor te doen.

U mag zelf gebruikers en groepen toevoegen. Onbeperkt. De opslagruimte kunt u desgewenst per gebruiker beperken. Het systeem gebruikt plugins voor extra functionaliteit die u vrij kunt gebruiken.

We use ownCloud software for BestandOnline.