SAASDienstenColocatieDatacenterMaatwerkKlant
dienstenoverzicht

Tuxis levert hosting, SaaS-diensten vanuit de Tuxis cloud en private cloud voor opdrachtgevers met hoge eisen in het datacenter. U bouwt voort op de veilige, zorgeloze en goed onderhouden basis van Tuxis. Hoge beschikbaarheid en veiligheid zijn standaard voor uw infrastructuur.

Technisch niveau

U bepaalt op welk technisch niveau wij aansluiten op uw organisatie. Een volledig door ons onderhouden cluster tot ondersteuning bij uw eigen project past binnen onze focus. Hierdoor sluiten onze diensten aan bij de wensen en eisen van software-ontwikkelaars en systeembeheerders.

Concepten

De concepten van Tuxis kunnen ingezet worden als losstaande dienst of ingezet worden in een hybride oplossing. De speerpunten van de dienstverlening van Tuxis:

Door uw eigen diensten te combineren met onze kant-en-klare diensten en clouddiensten leveren wij precies datgene waar u behoefte aan hebt.

Gebruikt u een clouddienst van ons maar wilt u het liever zelf draaien? Alle diensten kunt u ook op uw eigen platform onderbrengen. U kunt dus eenvoudig beginnen met onze kant-en-klare diensten en, wanneer het kostenefficiënt wordt, de diensten op uw eigen omgeving gaan draaien.

Als u focust op kosten, gaat de kwaliteit omlaag.
     Daarom focussen wij op kwaliteit. Dan gaan uw kosten omlaag.

 

Goede voorzieningen en tóch besparen

 

Schaalvoordeel

Door ons schaalvoordeel en eigen connectiviteit plaatsen wij uw servers en apparatuur in uitstekende datacenters tegen aantrekkelijke tarieven.

24x7

Het internet draait ook 's avonds en in het weekend. 24x7 servers bewaken is ons werk. Een 24x7 SLA is bij ons geen kostbare aangelegenheid. We hebben zelfs een SLA waarbij wij de beschikbaarheid van uw applicaties bewaken.

Beschikbaarheid dankzij slimme software

Onze concepten zijn gebaseerd op 'software-defined everything'. Met dit unieke concept kan commodity hardware ingezet worden terwijl de bereikbaarheid extreem hoog is. Bij uitval van hardware en uitval van een datacenter blijven diensten doordraaien.

Er wordt geen aanslag gedaan op uw budget vanwege kostbare licenties en SLA's, door het gebruik van beproefde software zoals Proxmox, KVM, Ceph, Galera, MySQL en Gluster. U schaft alleen hardware aan voor het verhogen van capaciteit.

Persoonlijk advies

Veel diensten kunt u direct bestellen op onze website. Hebt u behoefte aan meer informatie of wilt u graag advies op maat? Neem dan contact op met ons. Wij helpen uw bedrijf graag bij het bouwen van uw oplossing.