SAAS Diensten Colocatie Datacenter Maatwerk Klant
dienstenoverzicht
Tuxis maakt het voor u mogelijk om snel te beschikken over een cluster, (private)clouddienst, applicatie, ICT-dienst of hosting in het datacenter. Veilig, zorgeloos en goed onderhouden. Uw infrastructuur wordt zo door ons opgezet en onderhouden zodat een hoge beschikbaarheid en veiligheid standaard zijn.

Technisch niveau

Bijzonder is dat u bepaalt op welk technisch niveau wij aansluiten op uw organisatie. Dus een volledig door ons onderhouden cluster tot ondersteuning bij uw eigen project past binnen onze focus. Hierdoor sluiten onze diensten aan bij de wensen en eisen van software ontwikkelaars, systeem beheerders en platform bouwers zodat zij de middelen hebben om hun taak uit te voeren.

Concepten

Om die vorm van dienstverlening te kunnen realiseren hebben wij een aantal concepten ontwikkeld die snel uit te rollen zijn als zelfstandige oplossing of ingezet in een hybride oplossingen:
 • Tuxis cluster concept Een uniek concept voor Private Cloud, virtualisatie, applicaties, databases en websites eventueel verdeeld over meerdere datacenters
 • Colocatie voor als u servers of apparatuur in het datacenter wilt plaatsen
 • Virtuele servers die volledig samen te stellen zijn op ons eigen multisite SSD platform
 • Kerio Connect in de cloud Een uitgebreide mailserver met mail, agenda, taken, contacten en chat.
 • Kerio Operator in de cloud Een telefooncentrale met opties zoals fax, call forwarding, call hunt en bellermenu
 • Aanvullende diensten zoals:
  • DNS hosting en beheer
  • CDN met afbeelding en scripts optimalisatie
  • Domeinnaam registratie
  • Diskbay Online (NAS in het datacenter)

Door uw eigen diensten te combineren met onze kant-en-klare diensten en clouddiensten leveren wij precies datgene waar u behoefte aan hebt.
Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen hebt over het bovenstaande.

Gebruikt u een clouddienst van ons maar wilt u het liever zelf draaien? Alle diensten kunt en mag u ook zelf op uw eigen platform gaan draaien. U kunt dus eenvoudig beginnen met onze kant-en-klare diensten en, wanneer het kostenefficiënt wordt, de diensten op uw eigen omgeving gaan draaien. Veilig, snel, flexibel en schaalbaar. U staat aan het roer.

Wij zijn een internet service provider die niet terug schrikt wanneer u meer van iets wilt. Meer storage, traffic, bezoekers.. het mag en kan allemaal.

Als u focust op kosten, gaat de kwaliteit omlaag.
     Daarom focussen wij op kwaliteit. Dan gaan uw kosten omlaag.


Goede voorzieningen en tóch besparen

Schaalvoordeel

Door ons schaalvoordeel in datacenters én onze eigen connectivity kunnen wij tegen voordelige tarieven uw servers en apparatuur in uitstekende datacenters plaatsen.

24x7

24x7 servers bewaken is ons werk. Een 24x7 SLA is bij ons dan ook geen kostbare aangelegenheid. We hebben zelfs een SLA waarbij wij de beschikbaarheid van uw applicaties bewaken.

Beschikbaarheid dankzij slimme software

Voor de oplossingen kan commodity hardware gebruikt worden. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat uitval van hardware, of zelfs uitval van een datacenter, geen uitval van diensten veroorzaakt.

Door het gebruik van beproefde software zoals ProxMox, KVM, Ceph, Galera, MySQL, Gluster e.d. wordt er geen aanslag gedaan op uw budget voor dure licenties met alle ingewikkelde voorwaarden of verassende limieten. Het komt er gewoonlijk op neer dat er alleen hardware aangeschaft hoeft te worden voor het vergroten van capaciteit en geen licenties.

Online bestellen

Veel standaard diensten kunt u direct bestellen op de website.
Hebt u behoefte aan meer informatie of wilt u graag advies op maat? Neem dan contact op met ons. Wij helpen uw bedrijf graag bij het bouwen van uw oplossing in het datacenter.