Erdee Media Groep is uitgever van onder meer het Reformatorisch Dagblad (RD.nl) en het tijdschrift Terdege. Zij is een professioneel uitgeefbedrijf dat zich via meerdere kanalen richt op de gereformeerde gezindte. Erdee Media Groep is een betrouwbare leverancier van verantwoord nieuws en informatie. De producten van Erdee Media Groep hebben binnen de doelgroepen een krachtig en positief imago met een zeer hoog bereik.

Op basis van het Tuxis Cluster Concept hebben we voor EMG een cluster mogen bouwen. Verdeelt over drie locaties in Ede met hun eigen 10Gbit ring. En omdat voor EMG  bereikbaarheid van de site natuurlijk enorm belangrijk is, is het mogelijk om zelfs bij uitval van twee van de drie locaties door te draaien.
We zijn bij Tuxis terechtgekomen omdat we graag een modern webplatform wilden hebben waarbij beschikbaarheid, stabiliteit en schaalbaarheid belangrijke trefwoorden zijn. Het tuxis Cluster Concept biedt naar onze mening een prima oplossing voor deze vraag.
(Dick ten Bolscher, hoofd development en ICT bij EMG)

 

De oorspronkelijke vraag van de EMG was:"Wij zoeken een partij die ons huidige platform kan onderhouden en ondersteunen". Maar nadat het Tuxis Cluster Concept ter sprake was gekomen, is er snel een traject in gang gezet om dit te gaan realiseren. De schaalbaarheid van het concept en de redundantie, gecombineerd met monitoring,  beheer, support en de know-how van Tuxis spraken het RD erg aan. Doordat we niet alleen het cluster kunnen beheren, maar ook de ingewikkelde materie van high-volume webhosting beheersen hebben we een hele goeie relatie kunnen opbouwen met de development en ICT-afdeling van EMG..