Referenties

Tuxis bouwt mooie oplossingen en soms mogen wij vertellen wat wij doen en soms vertelt onze klant graag zelf wat wij voor ze gedaan hebben.
Natuurlijk zijn referenties voor u belangrijk. Zijn onze klanten tevreden? Wat hebben wij zoal betekent voor die klanten? U kunt het hier lezen.

Cyberfusion levert hostingdiensten voor webbureaus en bedrijven met kritische applicaties. Cyberfusion maakt gebruik van een private cloud op basis van het Tuxis Cloud Concept (TCC).

Erdee Media Groep is uitgever van onder meer het Reformatorisch Dagblad (RD.nl) en het tijdschrift Terdege. Erdee is een professioneel uitgeefbedrijf dat zich via meerdere kanalen richt op de gereformeerde gezindte.

Het Tuxis Cluster Concept (TCC) voldeed aan alle eisen en de beslissing was snel genomen

(Thöeni Taillaert, Directeur)

Het eerste contact dat (nieuwe) klanten met OKvlees.nl hebben is natuurlijk de webwinkel. Die moet dus snel, veilig en altijd beschikbaar zijn. Tuxis heeft jaar in jaar uit gewezen dit perfect te kunnen garanderen.
(Peter Kolster, Directeur)

Van Vlodrop IT richt zich op klanten in de zorg. Zij is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging.

Het bevalt me -heel- goed! Perfecte performance, stabiel… ik heb helemaal niets te klagen.(Erik Naarsing – Eudata Communications)

 

Refactory ontwikkelt een reeks oplossingen voor het web en op je mobiel op basis van jouw wensen. Refactory gebruikte voorheen probleemloos een traditioneel cluster bestaande uit nodes en een SAN vanuit een van onze datacenters maar kreeg te maken met verscherpte eisen.

De site is sneller dan die van de concurrent. En we scoren goed in zoekmachines dankzij de tip om de site te voorzien van SSL.
(Richard van den Top, Eigenaar)