Referenties

Tuxis bouwt mooie oplossingen en soms mogen wij vertellen wat wij doen en soms vertelt onze klant graag zelf wat wij voor ze gedaan hebben.
Natuurlijk zijn referenties voor u belangrijk. Zijn onze klanten tevreden? Wat hebben wij zoal betekent voor die klanten? U kunt het hier lezen.

Erdee Media Groep is uitgever van onder meer het Reformatorisch Dagblad (RD.nl) en het tijdschrift Terdege. Zij is een professioneel uitgeefbedrijf dat zich via meerdere kanalen richt op de gereformeerde gezindte.
Lees meer...

Tuxis is al jaren een betrouwbare partner van PostboxNL. De medewerkers hebben een bovengemiddelde toewijding die zich uit in het meedenken in oplossingen en perfecte service.
Lees meer...

Het eerste contact dat (nieuwe) klanten met OKvlees.nl hebben is natuurlijk de webwinkel. Die moet dus snel, veilig en altijd beschikbaar zijn. Tuxis heeft jaar in jaar uit gewezen dit perfect te kunnen garanderen.
(Peter Kolster, Directeur)
Lees meer...

Met DiskbayOnline hadden wij in no-time een zeer voordelige manier om veel data te repliceren naar georafisch gescheiden locaties.
(Michel van Osenbruggen, Directeur)
Lees meer...

Van Vlodrop ICT richt zich op klanten in de zorg. Zij is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging.
Lees meer...

Het bevalt me -heel- goed! Perfecte performance, stabiel… ik heb helemaal niets te klagen.(Erik Naarsing – Eudata Communications)

 

Lees meer...

Refactory ontwikkelt een reeks oplossingen voor het web en op je mobiel op basis van jouw wensen. Refactory gebruikte voorheen probleemloos een traditioneel cluster bestaande uit nodes en een SAN vanuit een van onze datacenters maar kreeg te maken met verscherpte eisen.
Lees meer...

De site is sneller dan die van de concurrent. En we scoren goed in zoekmachines dankzij de tip om de site te voorzien van SSL en de gratis CDN van Tuxis.
(Richard van den Top, Eigenaar)

 

Lees meer...
LiveZilla Live Chat Software