Tuxis levert sinds 2009 hosting-infrastructuur vanuit drie datacenters. Het TCC (Tuxis Cluster Concept) vormt de basis van de dienstverlening waardoor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan beschikbaarheid, capaciteit en privacy zonder belemmering kunnen groeien met private cloud-, SaaS- en storageoplossingen.

Doelgroepen


  1. Hosting providers
  2. ICT dienstverleners
  3. Bedrijven met een eigen systemengineer/beheerder of ICT afdeling
  4. Ontwikkelaars

De oplossing

U krijgt de beschikking over hoogwaardige ICT infrastructuur en kennis. Vanaf dag één is onze visie dat u bepaalt waar u instapt in de dienstverlening.
Instappen kan op de volgende niveau's:
De kosten zijn altijd inzichtelijk en beheersbaar. We realiseren dit doordat we de juiste technische kennis en middelen in huis hebben om te groeien zonder schaalbaarheidsproblemen. We bekijken uw wensen en plannen kritisch en durven nee te zeggen als we vinden dat het beter kan. In de datacenters hebben we eigen servers en eigen verbindingen.

Kortlopende contracten

Niets is vervelender dan het afsluiten van langdurige contracten waar u maar lastig vanaf komt. Bij Tuxis sluit u bijna alle abonnementen af voor één maand. Wilt u uiteindelijk toch liever samenwerken met een andere partij dan Tuxis, dan vinden wij dat dit moet kunnen. We hebben er alle vertrouwen in dat onze diensten en service u geen reden tot opzegging geven, daar hebben we geen langer lopende contracten voor nodig. Wij gaan voor een langdurige risicoloze samenwerking.

Betrouwbaar

Uw data is het belangrijkste wat u heeft. Deze mag niet verloren gaan maar u mag hem ook niet verliezen doordat deze in vreemde handen terecht komt. Tuxis is gespecialiceerd in het gebruik en aanbieden van data via het internet en begrijpt hoe deze te beveiligen.

Niet onbelangrijk is de beschikbaarheid van diensten en service. Vanuit drie gescheiden locaties worden de diensten geleverd.

Onafhankelijk

Tuxis maakt graag gebruik van open standaarden en waar mogelijk Open Source. Dat is een bewuste keuze. 99% van het hele internet draait daar immers op. Het voordeel voor u is onafhankelijkheid en geen licentiedoolhof. Er is altijd iemand die de door ons geleverde software en diensten kan ondersteunden. Terwijl veel leveranciers van diensten juist streven naar de afhankelijkheid t.b.v. klantbehoud streeft Tuxis naar onafhankelijkheid. Wij willen dat u klant blijft om de kwaliteit en service. Niet omdat er geen keuze meer is door een vendor lock-in.

Een stap verder is het streven naar onafhankelijkheid van hardware. Wij vinden dat het qua functionaliteit niet veel uit moet maken dat u 3 servers heeft van merk A en 2 van merk B en zijn dus ook in staat om alle servers in te zetten. Dankzij deze strategie kunt u gefasseerd infrastructuur vernieuwen, altijd uitbreiden en naadloos bouwen.

Passende dienstverlening

Kennis, kunde en de jarenlange ervaring is ingezet om de diensten en producten van Tuxis samen te stellen. Het streven is om u de mogelijkheid te geven een keuze te maken op welk niveau u instapt. Is er veel kennis beschikbaar binnen de organisatie? Dan kunnen wij onze dienstverlening daarop aansluiten. Dit bespaart kosten omdat u niet betaalt voor dienstverlening die u toch niet gebruikt.