Tuxis levert sinds 2009 hosting-infrastructuur vanuit drie datacenters. Het TCC (Tuxis Cloud Concept) vormt de basis van de dienstverlening waardoor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan beschikbaarheid, capaciteit en privacy zonder belemmering kunnen groeien met private cloud-, SaaS- en storage-oplossingen.
 

Doelgroepen

 

  1. Hosting providers
  2. ICT dienstverleners
  3. Bedrijven met eigen systeembeheerder(s)
  4. Ontwikkelaars

 

 

De oplossing

Tuxis biedt diverse oplossingen voor veel verschillende branches. Met de diensten van Tuxis kunt u zorgeloos doorgroeien. U bepaalt op welke schaal u instapt, en wij schrikken niet als u groeit en het allemaal een maatje groter wordt. U krijgt vanaf dag één de beschikking over hoogwaardige ICT infrastructuur en kennis.
Instappen kan op de volgende niveau's:

Kosten zijn inzichtelijk en beheersbaar omdat we de technische kennis en middelen hebben om eenvoudig door te groeien. We bekijken uw wensen en durven nee te zeggen als het beter kan. We hebben eigen servers en eigen verbindingen.

 

 

Kortlopende contracten

Niets is vervelender dan het afsluiten van langdurige contracten waar u lastig vanaf komt. Bij Tuxis sluit u bijna alle abonnementen af voor één maand. We hebben er alle vertrouwen in dat onze diensten en service u geen reden tot opzegging geven. Daar hebben we geen langlopende contracten voor nodig. Wij gaan voor een langdurige en risicoloze samenwerking.

 

 

Betrouwbaar

Uw data is het belangrijkste wat u heeft. Tuxis is gespecialiseerd in het bouwen van betrouwbare en goed beveiligde storageplatformen.

Data-integriteit en beschikbaarheid van de diensten is een topprioriteit. Vanuit drie gescheiden datacenters worden de diensten geleverd. Uitval van één locatie heeft minimale impact op bereikbaarheid.

 

 

Onafhankelijk

Tuxis gebruikt waar mogelijk bewust open standaarden en Open Source software. Het merendeel van het internet draait daar immers op. Het voordeel is onafhankelijkheid en geen licentiedoolhof. Er is altijd iemand die de software kan ondersteunen. Terwijl sommige leveranciers klanten trachten te behouden met een 'vendor lock-in' streeft Tuxis naar onafhankelijkheid. Wij willen dat u klant blijft vanwege hoge kwaliteit en goede service.

Deze onafhankelijkheid vertaalt zich ook in onafhankelijkheid van hardware. Met het Tuxis Cloud Concept is het minder relevant dat u drie servers heeft van merk A en twee servers van merk B. Dankzij deze strategie kunt u gefaseerd infrastructuur vernieuwen en uitbreiden.

 

 

Passende dienstverlening

Jarenlange ervaring en de juiste technische kennis vormt de basis voor de producten van Tuxis. U bepaalt zelf op welk niveau u instapt. Is er veel technische kennis binnen uw organisatie, dan passen wij onze dienstverlening daarop aan. Dit bespaart kosten omdat u niet betaalt voor dienstverlening die u toch niet gebruikt, terwijl u wel naadloos door kunt groeien zonder te wisselen van leverancier.