Tuxis is de eerste in Nederland waar u terecht kunt voor internetverbindingen over glasvezel en VDSL met een IoT certificering van ICSA labs! ICSA labs is de certificerende instantie voor onze verbindingen. Zij hebben de verbindingen uitvoerig getest en geconcludeerd dat zij een ICSA labs certificering waardig zijn. En daar zijn wij natuurlijk best trots op.

Een certificering zorgt er natuurlijk voor dat zonder twijfel alles veilig is. Het is een stempel van gegarandeerde kwaliteit. wij worden namelijk gedwongen om op een bepaalde manier te werken. Beveiliging, privacy en een hoge kwaliteit is natuurlijk belangrijk wanneer onze verbindingen gebruikt worden door zorginstanties, gemeenten en advocatenkantoren.

De certificering betekent dat ons netwerk niet alleen geschikt is voor 1Pv4. Gezien het aantal "things" en dat ipadressen opraken is IPv6 voor ons vanzelfsprekend.  Daarnaast speelt transparantie een rol. En dan heb ik het over transparantie bij het doorlaten van verkeer. U kunt zich voorstellen dat bijvoorbeeld een GPS tracker in uw huisdier geen beeldscherm heeft. Dus even controleren wat er niet werkt gaat net even anders. En verder was het meer een kwestie van de juiste apparatuur en software kiezen en ICSA labs vragen om de certificeringsstappen door te lopen.

Bent u klaar voor IoT?

Wij wel. Wij moeten natuurlijk wel mee gaan met deze trend. Als de trendwatchers nu wel gelijk krijgen is dat een revolutie die wij niet willen missen. Kijk voor meer informatie op https://www.tuxis.nl/verbindingen of download ons IoT-certificaat (pdf).