Vanuit het datacenter leveren wij een groot aantal producten die onderverdeeld zijn in lagen. Die onderverdeling maakt het mogelijk om op verschillende niveau's te starten met het afnemen van diensten en producten.

Die verdeling is als volgt:

Maatwerk

Maatwerk in het datacenter BIT in Ede GelderlandVoor klanten die niet voldoende hebben aan colocatie of een mailserver uit de cloud. Klanten waarvoor maatwerk geschikt is willen diensten (bijv. colocatie) combineren met hun eigen apparatuur en oplossingen (bijv. firewall's, switches, VPN servers). Meestal met configuraties die meer capaciteit leveren of juist een hogere beschikbaarheid.


Bekijk een aantal voorbeelden

Colocatie. Uw apparatuur in het datacenter

Colocatie diensten vanuit het BIT datacenter in Ede GelderlandWij beschikken over ruimte in twee geochrafisch gescheiden locaties van het uitstekend datacenter (BIT in Ede). U ben dus verzekerd van stroom, koeling, verbindingen en service. De belangrijkste reden om voor Tuxis te kiezen zijn:
  • Naast connectivity van BIT ook eigen connectivity
  • Veel gratis aanvullende diensten
  • Wij denken mee bij het bouwen en configureren van uw oplossingen en apparatuur
  • Brede kennis van internetdienstverlening

Bekijk de colocatie diensten

Internet bouwstenen

bricksDit zijn producten waarmee oplossingen gebouwd kunnen worden of juist aanvullend zijn op bestaande oplossingen. Zie het als blokken waarmee u kunt bouwen om zo uw eigen diensten kunt uitbreiden en bouwen. Stel u hebt meerdere webservers en wil loadbalancing. U hoeft geen loadbalancer te kopen maar kan gebruik maken van onze loadbalancing dienst. Of u plaatst een aantal servers in ons datacenter maar wilt geen switch of firewall aanschaffen. Ook een firtuele server huren als fallback voor een fysieke server is mogelijk waarbij wij flexibel zijn bij het configureren van ons netwerk.


Bekijk alle bouwstenen

Tuxis Cloud. Software als een service

Clouddiensten van TuxisU wil een kant-en-klaar product. Niet nadenken over licenties, schijftruimte, back-ups, geheugen en processorcapaciteit. Alleen betalen voor hetgeen u daadwerkelijk gebruikt. Dat kan met de diensten uit de Tuxis Cloud. Uw bestanden, e-mail, agenda's, taken, contacten of uw eigen software in de cloud kan dus heel eenvoudig.


Bekijk onze clouddiensten
LiveZilla Live Chat Software