U komt op deze pagina omdat u wellicht klant bent van HTTPS. Bent u dat niet? Dan is het onderstaande niet heel erg relevant. Klik hier om naar onze website te gaan.

Wellicht bent u opzoek naar de volgende linkjes:

Waarom u hier terecht komt?

Sinds 1 oktober 2014 is HTTPS met Tuxis Internet Engineering gefuseerd tot Tuxis Internet Engineering V.O.F.. Sinds 1 oktober 2014 zijn HTTPS en Tuxis als één bedrijf verder gegaan. De bedrijfsnaam is Tuxis Internet Engineering geworden.

De doelgroep van Tuxis wijkt enigszins af van die van HTTPS. Niet qua diensten maar wel qua dienstverlening en ondersteuning.
Waar HTTPS gericht was op de eindgebruiker is Tuxis veel meer gericht op ICT bedrijven en bedrijven die een eigen systeembeheerder hebben.
Klanten van HTTPS blijven natuurlijk gewoon ondersteuning krijgen. Ook als het een eindgebruiker betreft.

De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  • Hebt u geen systeembeheerder maar wilt u wel nieuwe diensten afnemen? Dan vewijzen wij u door naar een van onze partners via onze partner pagina.
  • Hebt u een systeembeheerder? Dan kunt u natuurlijk gewoon onze diensten gebruiken. Laat uw systeembeheerder contact met ons opnemen.
    Hebt u een ICT dienstverlener die uw zaken regelt? Zij mogen natuurlijk gewoon contact met ons opnemen. Wij helpen ze graag verder.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit nieuws, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!