Tuxis kan vanaf Q1 2018 dataverkeer leveren in DC Valley. Ook gaat Tuxis daar infrastructuur neerzetten om haar diensten te kunnen leveren vanuit twee datacenters die geografisch gescheiden zijn. De afstand is hemelsbreed 1,7 Kilometer. Dat is genoeg om geen last te hebben van een grote calamiteit op één van de twee locaties. En de afstand is precies goed om private cloud oplossingen te kunnen bouwen over onze twee datacenters.

Met andere woorden, uw diensten worden datacenter onafhankelijk dankzij een juridische én geografische scheiding.

We willen DC Valley vanaf de start voorzien van hoogwaardige (internet) connectivity. Dankzij onze huidige aanwezigheid in Ede kunnen we dat eenvoudig doortrekken naar DC Valley.
netwerkDe twee routers hebben, naast verbindingen met de klanten en de externe verbindingen, ook een verbinding met elkaar. Via zowel BGP als OSPF houden de twee routers elkaar op de hoogte over hoe het internet er volgens hun uitziet. Ze kunnen dan vervolgens bepalen wat de beste route is om te gebruiken als ze iets moeten bereiken. Ze doen dat echter wel via twee kanten, namelijk via de access-switches en via de core-switch. Op die manier blijven ze elkaar zien op het moment dat er aan een van de switches iets mis gaat.