Tuxis slaat aan het bloggen

Een blog, echt?! Weer een?

Ja! Weer een blog op het internet, van Tuxis Internet Engineering. Omdat het kan, en omdat het handig en verstandig is!

Een blog geeft je als bedrijf namelijk een mooie manier om te laten zien waar je mee bezig bent, wat je van plan bent en hoe je tegen zaken aankijkt.

In de komende maanden staat er een hoop op de planning voor Tuxis en zijn toekomstige klanten. Aan het einde van het jaar gaat Tuxis naast Fiber to the Office ook Fiber to the Home leveren. Aan particulieren dus. Eindelijk weer eens een provider voor consumenten die z’n klanten wel serieus neemt, die techniek voorop stelt en dus ook zorgt dat die (nieuwste) techniek zo feilloos mogelijk werkt.

Zo zal Tuxis altijd IPv6 leveren op de verbindingen en alle bijgeleverde diensten. Niet alleen omdat het kan, maar ook omdat het hoognodig is dat de mensen thuis ervan horen en zich bewust zijn van waar het internet mee bezig is.

Naast Fiber to the Home/Office moeten er natuurlijk ook nieuwe diensten ontwikkeld worden die naadloos aansluiten op de nieuwe mogelijkheden die fiber biedt. Wat dacht je van een harddisk in het datacenter in plaats van in je eigen PC? Je data staat (volgens taalpuristen is het trouwens ‘je data staan’, wat vinden jullie?) altijd in een veilige ruimte, met back-ups en als klap op de vuurpijl kun je altijd bij je bestanden! (Kleine voorwaarde, je moet de beschikking over een internetverbinding hebben.)

Hoe dan ook, een hoop nieuwe dingen waar ook een hoop voor moet worden uitgezocht. Tuxis zal op deze blog laten weten welke keuzes er gemaakt worden, waarom en wat de gevolgen zijn.

Met dit artikel heeft het nut van dit zoveelste blog zich alweer bewezen. Dit verhaal had ik nergens anders op de site kunnen laten. 🙂

Geef een reactie