Internettoegang over glasvezel en DSL

Internettoegang over glasvezel en DSL

Na veel aanvragen zijn we er nog eens ingedoken. De vraag: Kunnen jullie internettoegang op kantoor leveren? En vanaf nu is het antwoord: Maar natuurlijk kunnen wij dat. En dat zijn fatsoenlijke verbindingen waarbij we gebruik maken van glasvezel of VDSL.

Fatsoenlijke?

Daarmee bedoelen wij transparante verbinding met een lage latency die vanzelfsprekend IPv4 én IPv6 ondersteund. Een verbinding waar wij zelf connectiviteit op kunnen zetten zonder gebonden te zijn aan één infrastructuur leverancier. Met die eisen hadden wij het ons niet makkelijk gemaakt.

Leverancier onafhankelijk

Wij zijn erin geslaagd om het verbindingen van o.a. Eurofiber, KPN, Unet, EUNetworks, Ziggo, CaiWay, NDIX en Relined in ons datacenter uit te laten komen. Daarmee hebben wij dus controle over de wijze waarop de internettoegang geregeld wordt en kunnen wij dus ook vestigingen koppelen die in verschillende leveringsgebieden zit. Dus nooit meer een DSL aanbieding van partij A terwijl er glasvezel van partij B in de stoep ligt.

Wat maakt de verbindingen bijzonder?

  • Dat de verbindingen in ons datacenter uitkomen maakt het mogelijk om een, al dan niet virtuele, firewall in te zetten voor alle locaties. U kunt een VPN opzetten naar die firewall en zo toegang krijgen tot uw netwerk. De firewall geeft tevens inzicht in het gebruik van de verbindingen. Een groot voordeel van een centrale firewall is dat de beveiliging van alle vestigingen eenvoudig te regelen is via één interface.
  • De hoge kwaliteit van dataverkeer. Vooral belangrijk bij diensten als VOIP, remote desktop en webcams.
  • Uw apparatuur in het datacenter kan opgenomen worden in het netwerk alsof het op locatie staat. Dus u hebt wel de eenvoudige toegang van een server op kantoor maar alle voordelen van het datacenter zoals beveiliging, koeling, stroomvoorziening en brandwering.

En de postcode check?

Omdat wij moeten kijken bij verschillende leveranciers kunnen we nu nog geen realtime check doen. Wilt u snel weten wat er leverbaar is? vul op https://www.tuxis.nl/verbindingen/ het formulier in. Hebt u nog vragen? Stel deze gerust.