While you where sleeping …

Iets minder zoetsappig dan de film, maar toch leuk om te melden. Vannacht, toen iedereen op één oor lag is er iets moois gebeurd. Alle klanten van Kerioindecloud.nl zijn voorzien van een nieuwe versie van Kerio Connect en/of Kerio Operator. De beheerders die voorheen wakker moesten blijven, of de boze blikken van collega’s moesten doorstaan omdat ze de e-mail zo nodig uit moesten zetten, hebben heerlijk liggen slapen! Ze werden wakker en al het werk was gedaan, dat is één van de grote voordelen van Kerio in de Cloud.

Wat kunnen de nieuwe versies dan?

 • Kerio Connect
  • Digitaal ondertekende en/of versleutelde berichten worden ondersteund vanuit de Kerio Connect client door middel van S/MIME. Lees meer.
  • Minder tikfouten in handtekeningen dankzij centraal geadministreerde bedrijfslocaties en gebruikersinformatie. In Kerio Connect 8.3 kunt u als administrator bedrijfslocaties opgeven en die koppelen aan de gebruikers voor wie die relevant zijn. Deze informatie kan vervolgens automatisch in domain footers gebruikt worden. Door de gebruikersinformatie vooraf in te geven en optioneel een foto te uploaden zijn de adresboeken van de gebruikers automatisch up-to-date. Lees meer.
  • Het is nu voor gebruikers mogelijk om hun eigen Exchange ActiveSync (bij Kerio in de Cloud altijd actief, geen aparte licentie) apparaten te beheren. Ze kunnen zien welke apparaten voor hun account gebruikt zijn, en apparaten verwijderen en of Wipen. Uiteraard wordt er bij het Wipen een uitgebreide waarschuwing gegeven. Lees meer.
  • Eenvoudig bellen met uw Kerio Operator centrale vanuit de Kerio Connect client! Klik op het nummer en uw telefoon gaat om u direct door te verbinden met het nummer waarop u klikte. Als beheerder kunt u opgeven met welke centrale Kerio Connect moet koppelen. De gebruiker kan vervolgens aangeven als wie hij in moet loggen op Kerio Operator. Lees hier meer over het beheer, of hier over de client
  • Archivering voor Instant Messaging, waardoor u altijd gesprekken voor uw gebruikers terug kunt halen. Lees meer.
  • Het is nu mogelijk om meerdere accounts in een enkel Microsoft Outlook profiel te configureren. Op het moment dat u een bericht gaat verzenden kunt u selecteren vanaf welk account u het bericht wilt versturen. Lees meer.
 • Kerio Operator
  • Click to call-extensies voor Firefox of Chrome maken het extreem eenvoudig om te bellen naar nummers zonder het nummer (verkeerd) over te moeten typen op uw toestel. Installeer de extensies en alles wat op een telefoonnummer lijkt wordt in uw browser een linkje. Klik op het linkje en bevestig uw keuze in uw Operator Client die geopend wordt en uw toestel begint te rinkelen. Lees meer.
  • Meeluisteren met een gesprek zonder dat de mensen die het gesprek voeren dat merken. Dat kan met het nieuwe Call monitoring. Door te bellen naar een speciaal nummer kunt u, als u voldoende rechten hebt, een extensie opgeven waarop u mee wilt luisteren. U hebt dan drie opties in hoeverre u wilt participeren. Helemaal stil, alleen stil richting de externe beller of volledig met het gesprek mee doen. Lees meer.

Veel nieuwe opties dus, die u zonder extra kosten en/of korte nachten in de schoot geworpen worden. Wilt u dat ook? Kijk op https://www.kerioindecloud.nl/ en bestel vandaag nog uw Kerio machine(s)!