Oude wijn in een nieuwe zak!

Afgelopen maanden is er op de achtergrond een hoop gebeurd bij Tuxis, wat vorige week officieel is gemaakt. Tuxis Internet Engineering V.O.F. wordt Tuxis B.V. De groei op allerlei vlakken; personeel, omzet, maar ook risico’s, heeft de oprichters van Tuxis doen besluiten om deze stappen te zetten. Hierdoor kunnen we een stabielere omgeving creëren voor onze klanten en ons personeel.

Wat verandert er allemaal?

In de normale gang van zaken verandert er helemaal niets. Alle diensten blijven draaien zoals u al jaren van ons gewend bent. De facturen zullen vanaf 1 mei 2019 verzonden worden door Tuxis B.V., waarvan u de volledige gegevens vindt op onze contact pagina.

Op sommige plekken zou u de naam The Internet Engineering Group tegen kunnen komen, de moedermaatschappij van Tuxis. Bijvoorbeeld als u of iemand anders de gegevens van IP adressen opvraagt.

En wellicht komt u in verband met Tuxis ook nog wel eens de naam HASOWA tegen, een zusteronderneming van Tuxis. Met HASOWA hebben we het distributeurschap van IceWarp naar Nederland gehaald. Omdat dat toch een andere tak van sport is dan wat u van Tuxis gewend bent, is dat in een aparte onderneming ondergebracht.