Onderhoud netwerk

Aanstaande nacht, woensdag 22 juni 2016 tussen 0.00 en 3.00 uur, zal Tuxis onderhoud uitvoeren aan het netwerk. Een aantal onderdelen zullen geüpgraded of uitgebreid worden.

Uitbreiding 10Gbit Ring
In verband met de groei van het aantal benodigde poorten zal onze 10Gbit ring uitgebreid worden met een extra switch. Hiervoor wordt de ring tijdelijk onderbroken, waarna de nieuwe switch in de ring wordt opgenomen. Dit zou geen onderbreking in de dienstverlening moeten veroorzaken.

Upgrade firewall
De firewall die een heel aantal machines van externe connectivity voorziet zal worden voorzien van de laatste versie van de software. Dit zal mogelijk een onderbreking van enkele minuten voor ons webhostingplatform tot gevolg hebben.

Upgrade router
Een van de twee routers die het netwerk van Tuxis met de buitenwereld verbindt zal worden voorzien van de laatste versie van de software. Dit zal mogelijk een aantal onderbrekingen van een paar seconden tot gevolg hebben.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze aankondiging, dan kunt u contact met ons opnemen via de chat, 0318 200208, of info@tuxis.nl.