Nieuwe dienst: Tuxis Analytics

U wilt uitgebreide statistieken over het bezoek aan uw website, een eenvoudige integratie in uw website, en de zekerheid dat de gegevens over uw bezoekers niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan uw eigen. Dan is Tuxis Analytics voor u!

Tuxis Analytics (op basis van Piwik) is eenvoudig te integreren in uw website. Voor een heel aantal content management systemen zijn er kant en klare plugins te vinden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Google Analytics wordt de data over uw bezoekers niet gebruikt voor andere zaken dan uw eigen statistieken.

Met Tuxis Analytics kunt u zoveel sites onder uw account aan laten maken als u wilt. U betaalt per 100.000 hits, ongeacht hoe lang u erover doet om deze te halen. Dit maakt het ook interessant om aan uw eigen klanten aan te bieden. U hoeft geen servers te onderhouden of rekening te houden met als het nou toch eens iets drukker wordt op uw site. Voor slechts € 0,000015 per geregistreerde hit bent u volledig op de hoogte.

U krijgt administratierechten over uw eigen domein, waarmee u zichzelf op gezette tijden rapportages kunt laten e-mailen. Ook is het mogelijk om integratie met uw webshop in te regelen, zodat u ook omzet kunt koppelen aan specifieke acties.

Interesse? Neem nu contact met ons op!

[table id=9 /]