Nieuwe dienst: IPv6 Tunnels

De opmars van IPv6 valt helaas nog steeds tegen. Weinig bedrijven kunnen de beschikking krijgen over een verbinding met native IPv6. IPv6 Tunnels zijn vaak echter van lage kwaliteit. Tuxis brengt hier verandering in!

Tuxis biedt vanaf vandaag een nieuwe dienst: “IPv6 Tunnels”. Het is een dienst die vergelijkbaar is met diensten van bijvoorbeeld Sixxs en Hurricane Electric, met een groot verschil: het is een officiele dienst die net als alle andere diensten altijd moet functioneren. Het is geen best-effort of werk van vrijwilligers, maar een professionele dienst.

Er zijn op dit moment twee varianten van het product, een tot 20mbit en een tot 100mbit. De eerste is ideaal voor kantoren met een kabel- of DSL-verbinding, de tweede is ideaal voor uw server in het datacenter, als uw huidige aanbieder nog geen IPv6 aanbiedt.

Tuxis hoopt op deze manier meer bedrijven warm te maken voor het echt aan de slag gaan met IPv6. Doordat iedere tunnel een /48 netwerk toegewezen krijgt en het een stabiele en professionele dienst betreft, kan de zakelijke gebruiker zonder problemen productie draaien met een dergelijke verbinding.

Zie voor meer informatie over dit product:
IPv6 Tunnels

Zie voor meer informatie over IPv6:
IPv6

Geef een reactie