Mogen wij gratis uw website en webwinkel sneller maken?

Tot 2016 gratis voor iedereen (kortingscode GRATISCDN2015). Altijd gratis voor klanten met shared hosting van Tuxis.
Dat sneller maken doen we met ons CDN. Onlangs hebben wij ons CDN platform uitgebreid en verder getweakt. Nu willen wij ook graag zien dat het serieus belast wordt en daarom mag je het tot 2016 gratis gebruiken.

Maar dat is toch ingewikkeld? Nee hoor! De gedachte leeft dat je allerlei code moet aanpassen aan je winkel en website terwijl er plugins zijn die dat in 3 klikken voor je regelen.

De uitleg

Op je webwinkel staan plaatjes, die plaatjes staan op de webserver en die webserver moet zich vooral bezig houden met het uitvoeren van verzoeken en opdrachten zodat de gevraagde artikelen snel getoond worden. Helaas vragen we aan diezelfde webserver ook al die plaatjes bij die artikelen op, de javascripts en de CSS. De webserver is er maar druk mee.

De bezoeker krijgt al die bestanden ook vanaf die ene webserver. Die browser van die bezoeker is er maar druk mee.

CDN haalt op verzoek de statische content op van je website, optimaliseert deze en levert het af bij de bezoeker vanaf een andere server (de CDN server). Javascipt en CSS wordt geminified. Afbeeldingen gecomprimeerd. Zoals Google dat graag wil.
Al deze inhoud wordt zoekmachine vriendelijk aangeboden (dus cookievrij domein, cache validators e.d. in één klap geregeld).

In je website installeer je een plugin waarin je zet wat jouw CDN server is… dat is alles. Wat jouw CDN server is, dat hoor je van ons.

Vanaf dat moment krijgt de bezoeker statische content vanaf een webserver die het dichts bij hem in de buurt ligt, is je webserver veel minder druk met aanleveren van statische content en vliegt je webwinkel op het scherm van de bezoeker. Daarnaast wordt Google ook een stuk blijer van je website wat natuurlijk een betere score oplevert.

Wat was die aanbieding?

Als je CDN afneemt krijg je het tot 2016 gratis. Gebruik de kortingscode GRATISCDN2015 tijdens het bestellen op https://www.tuxis.nl/cdn.

Wil je het altijd gratis? Voor € 10,00 per maand staat je website op ons redundante hosting platform (yep, dat is maar € 0,50 meer per maand).

Genoeg tijd om te testen en het resultaat te zien en wij helpen je met vragen bij het instellen.

Meer info en bestellen? https://www.tuxis.nl/cdn