Helaas. Geen Kerio Workspace via kerioindecloud.nl.

Toen Tuxis in begin december 2012 kerioindecloud.nl lanceerde hadden we als doel om alle Kerio producten aan te kunnen bieden als cloudoplossing. Dus zonder de lasten van het beheer van een server, maar met de lusten van het gebruik van de producten.

Helaas heeft Kerio op 31 januari 2013 bekend gemaakt dat ze stoppen met de verkoop van Kerio Workspace, en alleen nog Samepage.io te gaan leveren. Dit is een gemiste kans voor Kerio en haar partners, waar Tuxis er ook een van is.

Door het EOL (End Of Life) verklaren van Workspace wordt het voor mensen namelijk moeilijker om hun bestanden in een omgeving te plaatsen die niet door de overheid van de Verenigde Staten gecontroleerd kan worden. Ook is het niet mogelijk om zelf het complete beheer van de applicatie te doen, zodat u afhankelijk wordt van hoe Kerio tegen de configuratie aan kijkt.

Tuxis heeft inmiddels een vervangend product gevonden met ownCloud. Dit draait volledig in eigen beheer want uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat u als gebruiker de volledige vrijheid en veiligheid hebt die u wilt.

We blijven Kerio Connect aanbieden en hebben ook Kerio operator toegevoegd aan Kerio in de Cloud