Bigger == Better (or doesn’t size matter?)

Een riskant onderwerp, in sommige contexten. Maar de context die we hier bedoelen is de fusie van gisteren tussen HTTPS en Tuxis. Door die fusie zijn we groter geworden en hebben we ook van elkaar geleerd hoe we dingen beter kunnen doen.

Een van die dingen is het gemak waarmee klanten nieuwe producten kunnen bestellen en beheren. Tuxis en HTTPS waren beide al blije gebruikers van WeFact. Het verschil was alleen dat Tuxis gebruik maakte van WeFact Standard en HTTPS van WeFact Hosting. WeFact hosting heeft een heel aantal leuke features die Tuxis nooit dacht nodig te hebben. Maar nu we er een tijdje met z’n allen mee bezig zijn zijn het toch wel leuke dingen!

Zoals bijvoorbeeld:

Die bestellingen worden automatisch gefactureerd en geadministreerd. Klanten kunnen direct betalen via iDeal, Paypal of automatische incasso. Super handig dus!

nsedit
In de afgelopen maanden heeft Tuxis gewerkt aan een nieuwe DNS zone-editor, waarmee klanten op een overzichtelijke, snelle en veilige manier hun eigen domeinen kunnen beheren: nsedit. Er was nog één ding wat beter moest, het inloggen.

Afgelopen week is de laatste hand gelegd aan nsedit om ook dat mogelijk te maken. Klanten kunnen nu op https://www.tuxis.nl/nsedit/ inloggen met hun WeFact-gebruikersnaam en wachtwoord. Dat zijn de gegevens die u ook gebruikt om in te loggen op https://klanten.tuxis.nl/.

DNSSEC
De (PowerDNS-)nameservers die door middel van nsedit beheerd worden ondersteunen DNSSEC. Met DNSSEC kan een vragende nameserver door middel van digitale certificaten met 100% zekerheid zeggen of het antwoord dat is ontvangen wel van de juiste server is gekomen en of het antwoord klopt.

Probeer het uit!
Probeer nu uit hoe snel een domeinnaam geregeld kan zijn, door de door u gewenste domeinnaam in te vullen op de bestelpagina. Uw bestelling wordt verwerkt en vervolgens kunt u inloggen op nsedit om uw zone te bewerken.

Controleer uw domeinnaam