Aankondiging spoedonderhoud

In verband met de storingen van vanmorgen en gisterenmorgen, en naar aanleiding van een kleine issue die bij het onderhoud vannacht is opgetreden zal Tuxis aanstaande nacht tussen 0.00 en 2.00 uur wederom onderhoud uitvoeren.

1: Op de verbinding tussen de nieuwe switches en een van de routers zal een andere poort op de router in gebruik genomen worden. Hierbij wordt geen downtime verwacht.
2: De verbinding tussen de iscsi-storage en de rest van het cluster zal anders ingericht worden. Het vermoeden bestaat dat er in het OS op de storageserver een bug bestaat, waardoor de verbinding sporadisch gedurende enkele minuten wegvalt, wat de downtime aan de VPS’en veroorzaakt. Vannacht zullen alle VPS’en die gebruik maken van deze netwerkopslag preventief uitgeschakeld worden. Na het opnieuw configureren van de verbindingen zal iedere VPS weer ingeschakeld worden.

Rest ons om u onze excuses aan te bieden voor de overlast die de storingen de afgelopen twee dagen hebben veroorzaakt. We zijn hard op zoek naar de oorzaak van het probleem en hopen de vinger snel op de zere plek te krijgen.