Na een wijziging wordt bij de synchronisatie een nieuwe versie gemaakt van uw bestand. Hierdoor kunt u op ieder moment terug naar de versie die nog wel goed was.

Handig wanneer een bestand beschadigd is door een wijziging, virus of enige andere oorzaak.

Oude versies worden automatisch opgeruimd volgens de onderstaande regels:
  • Het eerste uur wordt er maximaal 1 versie per minuut bewaard
  • De eerste 24 uur wordt er maximaal 1 versie per uur bewaard
  • De eerste 30 dagen wordt er maximaal 1 versie per dag bewaard
  • Na 30 dagen wordt er 1 versie per week bewaard
  • Nemen versies meer dan 50% van de beschikbare vrije ruimte in beslag, dan worden de oudste opgeruimd tot er weer 50% vrije ruimte is.
LiveZilla Live Chat Software